Koniec kariery

Kudłaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2008, 14:03    Pytanie
Jeden z moich zawodników ogłosił zakończenie kariery. Mogę poprosić go o ponowne rozważenie decyzji, jednak odkąd gram w FM 2008, to zawsze moja prośba była odrzucana. Co muszę zrobić aby gracz zagrał jeszcze jeden sezon, odwlekając tym samym koniec kariery?

jaramaniak Przodownik pracy

0
05.07.2008 14:11    #1
może jakiś bonus finansowy :))
De profundis clamavi ad te, Domine

Tomash Partyzant

0
05.07.2008 14:13    #2
Zdaje mi się że gracz jest skłonnych rozważyć swoją decyzję gdy twoja reputacja jest większa. Żaden klasowy gracz nie posłucha się managera amatora.

burinek Przodownik pracy

0
05.07.2008 15:39    #3
Jest wiele sposobów. Pierwszy zwiększ Reputacje, drugi spróbuj dac mu najwyższy kontrakt w zespole poprostu niech zarabia najwięcej i zobacz kogo lubi i spróbuj tego kogoś sciagnąc do zespołu ja tak zrobiłem z R. Carlosem i pomogło

Tzar Przodownik pracy

0
05.07.2008 15:45    #4
Zależy ile grał w poprzednim/aktualnym sezonie i jaki ma status zawodnika. Jak rezerwy, czy coś w tym klimacie, to nie będzie mu się chciało przedłużać kariery. Jeśli chcesz, żeby został jeszcze sezon, to musisz mu pokazać, że będzie potrzebny. Ustaw mu status na "ważny zaw. pierwszego zespołu" i często wystawiaj. Jak już parę meczy z rzędu zagra w wyjściowej jedenastce, to ponów prośbę. Powinien się zgodzić.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.07.2008 15:47    #5
Może lepiej poszukaj jego następcy ? Po co Ci 33-35 letni piłkarz,jeśli można np. wypożyczyć (wersja dla słabszych klubów) lub kupić młodszego ? W takim wieku zawodnik będzie grał tylko gorzej (wiem z doświadczenia - Nekounam -fantastyczny DP,od 4 sezonów nie zagrał ani razu,nie mieści się nawet do składu rezerw).

PhenoM Partyzant

0
05.07.2008 23:24    #6
Jeśli chcesz go zatrzymać są dwa wyjścia:

1. Daj mu więcej grać, porób sparingi w trakcie sezonu, pomiędzy ligowymi meczami, aby zawodnik 'pomyślał', że gra we wszystkich meczach xD

2. Odmłódź go w FM Modifier.

P.S Podpisanie nowego kontraktu raczej nie zmieni jego decyzji, a jedynie bardziej obciąży twój budżet.

Użytkownik uznał post za pomocny

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.07.2008 09:05    #7
Nie licz na to jednak, że na pewno się zgodzi, piłkarze w zaawansowanym wieku piłkarskim rzadko się zgadzają na przedłużenia kariery.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.