Organizacja sparingów

Cichy9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.07.2008, 16:44    Pytanie
Witam. Gram Wisłą Kraków i aby podreperować swój budżet, chcę zorganizować sparingi z lepszymi drużynami. Jednak zadna z nich nie zgadza się na rozegranie meczu towarzyskiego....Zna ktoś z Was jakiś dobry sposób na organizację sparingów z mocnymi zespołami?

Cichy9 Partyzant

0
09.07.2008 18:29    #20
Jak ustawic sparing z mocnym rywalem u siebie? juz nie mam sil

Maksymilian Partyzant

0
09.07.2008 19:01    #21
jak ja organizuje sobie sparingi to nie na ostatnią chwilę tylko jeszcze w trakcie sezonu, wystarczy , że przez tydzien raz sie spytasz i na pewno znajdziesz kilku chętnych , nawet tych z wyższej półki , poproś zarząd o nowy klub patronacki ;/

Tofu Młody aktywista

0
09.07.2008 19:04    #22
Dziwna Sprawa. U mnie z reguły sięzgadzają, fakt, zę nie wszyscy, ale na kogoś jednak zawsze trafie... Jednorazowy BUG w Twoim egzemplarzu? :D

JarQue Partyzant

0
10.07.2008 13:23    #23
Dziwne mi zawsze się zgadzają. Grałem kiedyś Cagliari i też chciałem trochę kasy zdobyć. Zrobiłem turniej: Cagliari, Milan, Juventus, Inter. Wygrałem turniej(w karnych z Juventusem i finał z Milanem 2:0)I zdobyłem parę groszy.Kiedyś grałem też Spartą Praga i Celtic na przykład chciał ze mną grać. Daj im maksymalną sumę jaką możesz wtedy powinni się zgodzić. Albo zaproś Szachtar, Steaue albo coś takiego.

simonek_tm Partyzant

0
10.07.2008 15:47    #24
ustawiaj sobie wczesniej sparnigi.Na zime mozesz już organizowac na początku sezonu... do mnie do Widzewa przyjazdzał np. Lyon albo Deportivo ;P

bialy13 Młody aktywista

0
10.07.2008 20:26    #25
[quote=Cichy9](...)Organizuję turniej ligowy i nic, nikt nie chce sie zgodzic :/[/quote]
Może tu leży przyczyna? Spróbuj zorganizować zwykły sparing z drużyną pokroju Ajaxu, PSV, Dortmund czy Fiorentina - oczywiście daj im trochę kasy za sparing (więcej niż próbowałeś ale pamietaj abyś nie wyszedł na minus). Jak się nie uda spróbuj tak jak mówił Mrjonhs, czyli z silnymi klubami.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.