Liga polska zniknęła! Pomocy!

TKubiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.07.2008, 00:48    Pytanie
Otóż robiłem sobie update w edytorze. Wykonałem wszystkie transfery w Ekstraklasie, a także powymieniałem drużyny I i II ligi (Śląsk, Lechia itd. do I natomiast Widzew, KGHM Zagłebie itd. do II). Dodatkowo przerzuciłem większość piłkarzy Groclinu do Polonii Warszawa, a sam Groclin dodałem do Lower League.

Włączam grę, a przy wyborze nowej gry nie ma polskiej ligi - zniknęła! Czy da się coś zrobić, żeby działała na tej bazie danych?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.07.2008 13:16    #10
Wydaje mi się, że i tak tu coś jest zrypane.. Bo teraz popatrz, skoro z Groclinu dałeś większośc do Polonii, to może być taka sytuacja, że w Grodzisku zostaje mniej graczy niż 11 i może to być powód że gra nie widzi ligi polskiej.. A może problemu trzeba poszukać w czymś innym. Nie bawię się edytorem więc wiele nie pomogę, ale sprawdź to o czym pisałem.

TKubiak Partyzant

0
12.07.2008 13:26    #11
W Groclinie ponad 25 zawodnikow

Brunix Partyzant

0
13.07.2008 10:28    #12
Na pewno nie zgadza się liczba drużyn w ligach. Też tak kiedyś miałem po zabawie z edytorem (co prawda w FM 2007). Coś mi screeny nie działają.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.07.2008 09:24    #13
U Mnie zrobiło się kiedys tak samo, gdy bawiłem ię w edytorze :/ Raczej na tej bazie danych nie pograsz. Lepiej przywróć domyślną baze danych. Wydaje Mi się ze dzieje się tak dlatego, że baza danych Football Manager nie moze zapisac twoich ustawien, ponieważ w tych utawieniach jest błąd, z ktorym edytor nie może sobie poradzic, w związku z czym blokuje dostęp do ligi, w ktorej jest błąd. Być moze popełniłes błędy przy przenoszeniu druzyn, moze przeniosłes za dużo albo za mało.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.