Ciągłe spalone

klajwert Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.07.2008, 11:21    Pytanie
Witam, mam pewien problem z moim napastnikiem. od razu zaznaczam - probowalem juz wszystkiego, roznych ustawien, druzynowych, indywidualnych i nic.

wracajac do problemu eto ciagle gra za linia obrony przeciwnika. nie mam pojecia czemu nie chce przesunac sie te 2 metry do tylu. dostaje bardzo duzo pilek jednak praktycznie zawsze konczy sie to odgwizdaniem spalonego, strzela tez duzo bramek ale jesli jest to sytuacja wypracowana przez rozgrywajacego czyli jakies podanie na dobieg etc zawsze jest to nieodgwizdany spalony.(zawodnicy przeciwnika od razu rzucaja sie do asystenta, widac ze byl spalony itd)

z ukladaniem taktyk pod zawodnikow raczej nigdy problemow nie mialem, pierwszy raz spotyka mnie takie cos i kompletnie nie wiem jak temu zaradzic.

z gory dzieki za pomoc

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.07.2008 11:28    #1
spróbuj mu zmniejszyć nastawienie czyli zmniejsz trochę indywidualne ustawienie, swobodę taktyczną mu trochę ogranicz, powinno coś pomóc

Użytkownik uznał post za pomocny

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

burinek Przodownik pracy

0
12.07.2008 11:30    #2
Dziwna sprawa. U mnie owszem są często spalone a mój totti ma ustawienia indywidualne takie że ustawienie ma ofensywne i zmieniłem mu na norma i ma coraz mniej spalonych na kącie. Więc może spróbój dać mu jakieś defensywne ustawienie albo żeby grał troszkę cofnięty np na Ofensywnym pomocniku. Może pomoże.

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.07.2008 11:40    #3
Weź mu w taktyce strzałkę do tyłu, to będzie bardziej cofnięty.

Anolity_Cherwins... Młody aktywista

0
12.07.2008 11:43    #4
wedlug mnie zmniejsz mentalnosc i swobode

0
12.07.2008 11:47    #5
bo domyślam się że grasz jednym napastnikiem, to myślę że gra dwoma też by pomogła

jaramaniak Przodownik pracy

0
12.07.2008 11:58    #6
ja mam na odwrót. nie mam spalonych za to mój atak (Torres, Pandev) w ogóle nie stwarza groźnych akcji. Tzn Torres tak, ale indywidualne :) Pandev zaskakuje strzałami zza linii 16 metrów :)
De profundis clamavi ad te, Domine

0
12.07.2008 12:04    #7
[quote=jaramaniak]ja mam na odwrót. nie mam spalonych za to mój atak (Torres, Pandev) w ogóle nie stwarza groźnych akcji. Tzn Torres tak, ale indywidualne :) Pandev zaskakuje strzałami zza linii 16 metrów :)[/quote]
to musisz pokombinować w indywidualnych ustawieniach, przez jaką strefę boiska grasz?

klajwert Partyzant

0
12.07.2008 12:08    #8
[quote=Przemu$^^]bo domyślam się że grasz jednym napastnikiem, to myślę że gra dwoma też by pomogła[/quote]

tak, gram jednym, pierw sproboje mu zmniejszyc to mentalnosc i swobode

jaramaniak Przodownik pracy

0
12.07.2008 17:33    #9
Przemu$^^ gram skrzydłami.
De profundis clamavi ad te, Domine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.