problem z isntalacja

kogin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2008, 21:55    Pytanie
elo.
kupilem se dzisiaj laptopa (nie smiejcie sie ale z bierdonki za 999 zl ) chcialem zaistalowac Fma 2007 ale blad wyskakuje. co mam zrobic?

burinek Przodownik pracy

0
15.07.2008 22:35    #10
Kogin przemu$^^ ma rację wejdz na ten link. Nie stac cie na 40 zeta Fm a stać cie za 50 zeta net chyba przesadzasz.

Użytkownik uznał post za pomocny

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.07.2008 22:37    #11
[quote=burinek]Kogin przemu$^^ ma rację wejdz na ten link. Nie stac cie na 40 zeta Fm a stać cie za 50 zeta net chyba przesadzasz.[/quote]
ale zauważ, że jego on może nie mieć pieniędzy, a za net rodzice płacą pewnie.

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

burinek Przodownik pracy

0
15.07.2008 22:42    #12
fakt ale jak ja nie miałem kasy na orginał to poszłem zarobic na wiśnie i 40 zeta spokojnie wyciągnołem za dzień. Ale są różni ludzie. Jedni chcą mieć wszystko za free innym przychodzi zarobić na coś. Może żle cię oceniam kogin ale 40 zeta znalazłbyś na pewno na swoją ulubioną gierkę. Pozdro

kogin Partyzant

0
15.07.2008 22:46    #13
nie wiedzialem ze fm juz taki tani :O ale nie w tym problem. bo ja chce se jeszcze sciagnac tego update fenixa i o to chodzi, abyscie pomogli zeby sie zainstalowal. a ty burinek nie badz taki ostry ;/ bo widze ze masz pomaramcz to moze sie zle dla ciebie ro skonczyc...

[quote=mrjonhs]Twój problem może tyczyć się nośnika, na którym znajduje się FM. Ja mam orginałke FM-a 2007, która mi się strasznie porysowała i kiedy java wczytywała skrypt instalacyjny w pewnym momencie się zawieszała. Jesli masz ten sam bład proponuje ci ściągnąc sobie z internetu FM-a, ponieważ w tym przypadku nie jest to piractwo(posiadasz oryginał, więc ściągniętą wersje trAktuje się jako kopię zapasową). Jesli bład będzie powtarzał się także na tej sciągniętej to proponuje oddać laptopa na reklamacje, bo nie ma opcji że nie jest przystosowany do FM-a :P[/quote]
to mozna sciagac fma z neta??

0
15.07.2008 22:47    #14
[quote=burinek]orginał[/quote]
oryginał
[quote=burinek]poszłem[/quote]
poszedłem
[quote=burinek]wyciągnołem[/quote]
wyciągnąłem

Wybacz że Cię poprawiam, ale nie lubię błędów.
Pamiętaj każdy człowiek jest inny. Ty zarobisz, a on nie i będzie grał w 07

burinek Przodownik pracy

0
15.07.2008 22:48    #15
Jezeli cię uraziłem kogin to przepraszam. Każdy ma jakieś wady i zalety. moją wadą są błędy ortograficzne i stylistyczne więc dobrze jak ktoś mnie poprawia

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.07.2008 o godz. 22:50

kogin Partyzant

0
15.07.2008 22:48    #16
ja jestem z miasta i nie chodze na wisnie. nie chce cie burinek obrazac ale tylko wiesniaki chodza zrywac wisnie

0
15.07.2008 22:51    #17
[quote=kogin]ja jestem z miasta i nie chodze na wisnie. nie chce cie burinek obrazac ale tylko wiesniaki chodza zrywac wisnie[/quote]
EEEE SPOKÓJ ! kogin widać że jesteś nowy, a Ty Burinek masz już pomarańcz więc po co Ci czerwień ?

a co do pytania
zawsze przecież możesz na allegro zamówić, taniej będzie i używana, ale oryginał :)

burinek Przodownik pracy

0
15.07.2008 22:52    #18
Każdy ma jakieś poglądy na świat. Ja ma takie ze wole cięzką pracą zarobić na coś. niz pożyczać od kogoś dla własnej przyjemności. Pozdro dla wszystkich. Więcej się nie wypowiem w tym temacie bo wyczerałem limit moich myśli na ten temat

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.07.2008 o godz. 22:53

0
15.07.2008 22:55    #19
[quote=burinek]Każdy ma jakieś poglądy na świat. Ja ma takie ze wole cięzką pracą zarobić na coś. niz pożyczać od kogoś dla własnej przyjemności. Pozdro dla wszystkich. Więcej się nie wypowiem w tym temacie bo wyczerałem limit moich myśli na ten temat[/quote]
przecież wcześniej napisałem że każdy jest inny ;) a kogin mówię Ci, zamów Fm-a 08 na gram.pl bądź allegro.pl :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.