[quote="RaaveK"]Co sądzicie o czymś takim ?
http://imgur.com/k16vMyi
Planuję zagrać te 3 spotkania Bundesligi na 1 kuponie + Barca, Atletico i Juve na 2 kuponie.
Bayern - oglądam sporo ich spotkań i ostatnio naprawdę grają bardzo przeciętnie, a do tego Darmstadt będzie się całe spotkanie bronić i ciężko będzie ich przejść. Stuttgart - ostatnio bajeczna forma, ale tracą jednak bramki, co skutkuje tym typem. A Schalke przeplata słabe występy z dobrymi, jednak mogą mieć poważne problemy, jak ostatnio z Mainz, gdzie wogóle nie istnieli. BvB - oglądam każde spotkanie tego zespołu. Forma jest wyborna, tracimy mało bramek, a z takim rywalem jak Leverkusen będzie więcej szans na kontraataki, które mogą zadecydować o zwycięstwie BvB.
Atletico - tracą bramki bardzo rzadko, zresztą tak samo Villareal. Przewiduję przede wszytkim rozwazną grę w obronie. 1/2;0 dla Atletico. Barca - wygrać, wygrają, ale czy stracą bramkę ? Z Las Palmas wydaje mi się, że zachowają czyste konto. Juve - idą jak burza, tracą mało bramek, Bologna ostatnio w formie, ale jednak ze Starą Damą nie daję im żadnych szans.
Ktoś, coś ? Jakieś poprawki albo ciekawe propozycje spotkań, które możliwe ze przeoczyłem ?[/quote]
W meczu Bayern vs Dramstat możesz postawić że Lewy strzeli bramkę, albo ewentualnie postaw z handicapem. Ja co prawda ostatnio postawiłem że Suarez strzeli dwie bramki i nie wiele zabrakło, bo zdobył jedną i karnego nie trafił.
.
Najnowsze posty