Nowy klub, nowy język

ugan1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2008, 14:27    Pytanie
1Czy jeżeli kupię zawodnika z zagranicy, np z hiszpanii do niemiec, to póki ten hiszpan nie nauczy się choc w części języka to czy będzie gorzej grał??.

2Czy w fmie ma znaczenie to że zawodnik dopiero dołączył i nie wkomponował się jeszcze w zespół, czy może od razu da sobie rade i będzie dobrze grał
proszę o szybka odpowiedź z góry dzieki

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.07.2008 12:23    #20
[quote3=burinek][quote2=Przemu$^^][quote=burinek]Temat do zamknięcia bo autor tematu rozdaje wszystkim punkty. [/quote]
a Ty burinek ile z tych swoich 49 punktów dostałem uczciwie co? jeżeli będzie konieczność to Redakcja zamknie temat.
co z tego że to samo? ale jest na temat i jest to odpowiedź na zadane pytanie.[/quote2]

A ty przemuś ile dostałeś "za darmo" punktów?? Już zapomniałeś. Ja pamiętam że ktoś dawał mi punkty za darmo i teraz jak widze że jakis gościu jest agresywny to nie pisze mimo że znam odpowiedź na temat który założył [/quote3]
ja dostałem z 10. a Ty ze 40 więc o czym rozmawiamy?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.07.2008 o godz. 12:24

Użytkownik uznał post za pomocny

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

burinek Przodownik pracy

0
18.07.2008 12:31    #21
Jak już coś to ja dostałem około 17-20 darmowych i to nie specjalnie. Gościu który mi je dał jak pisał na wroga post to wcześniej opdarował punktami wszystkich którzy napisali posta zresztą ty też byłeś skory do pisania jak zauważyłeś że dają punkty. I powtarzam temat do zamknięcia, bo się robi nie potrzebne zamieszanie. Pozdro wszystkim

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.07.2008 o godz. 12:33

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.07.2008 12:34    #22
@przemus
"co z tego że to samo? ale jest na temat i jest to odpowiedź na zadane pytanie."
Dziwna interpretacja przemuś. Ktoś pierwszy napisze odpowiedź to za nim ma być kolejka z takimi samymi odpowiedziami w nieskonczoność? Przecież jest dużo kłótni o to że już ktoś odpisał, a za nim goście kopiują i to samo...

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.07.2008 o godz. 12:35

paziu Młody aktywista

0
18.07.2008 12:40    #23
ale macie problemy.. po co wam te punkty? Mało wam popularności i sławy? ...

burinek Przodownik pracy

0
18.07.2008 12:43    #24
właśnie mi chodzi o to że by mi jacyś debile (przepraszam za wyrazenie) co zakładają tematy i rozdają punkty tego nie robili i jak chcecie to możecie mi usunąć wszystkie punkty bo mi są one nie potrzebne

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.07.2008 12:43    #25
[quote=paziu]ale macie problemy.. po co wam te punkty? Mało wam popularności i sławy? ...[/quote]
Problem tkwi w tym, aby ograniczyć ilość "darmowych punktów" :P

Vergil Młody aktywista

0
18.07.2008 12:45    #26
A ja powiem tylko tyle i mam nadzieje,że to będzie ostatni post zamykający temat. Burinek masz racje,że czasami ludzie przesadzają i jak widze, że ktoś po godzinie odpowiada tak samo jak inni to to trochę irytuje.Czasami jednak zdarzy się tak, że pisząc odpowiedź nie widzisz,że ktoś już napisał to co ty chcesz i wyślesz to. Dopiero wtedy zobaczysz, że napisałeś to co inni.

El Fenomeno

burinek Przodownik pracy

0
18.07.2008 12:48    #27
[quote=Vergil]A ja powiem tylko tyle i mam nadzieje,że to będzie ostatni post zamykający temat. Burinek masz racje,że czasami ludzie przesadzają i jak widze, że ktoś po godzinie odpowiada tak samo jak inni to to trochę irytuje.Czasami jednak zdarzy się tak, że pisząc odpowiedź nie widzisz,że ktoś już napisał to co ty chcesz i wyślesz to. Dopiero wtedy zobaczysz, że napisałeś to co inni.[/quote]

Nareszcie pojawiła się osoba co dobrze mówi. Jak piszesz w tym samym momencie to można porównać czas bo wyświetla i jak jest taki sam albo o minutę lub 2 inny to można zaliczyc że pisano w tym samym momencie.

Destro Młody aktywista

0
18.07.2008 15:09    #28
Placa wam za te punkty czy co ? Klocicie sie jak male dzieci o zabawki w piaskownicy...

Lagren Partyzant

0
20.07.2008 16:00    #29
W Genie to się nazywa Adaptability a po Polsku to jest Adaptacja i jest to atrybut ukryty.
można go sprawdzić w Genie i FMM(w tym też zmienić).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.