Reputacja klubu

Rafal9116 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2008, 17:06    Pytanie
Witam mam pewien dość poważny problem. Gram Lechem Poznań i mam rok 2016. Mój klub co roku wygrywa ligę, co roku walczy z sukcesami w pucharach polski i nawet co roku wychodzi z fazy grupowej Ligii Mistrzów( ostatnio 1/2 LM) a mimo to moi piłkarze są tak ambitni że co roku muszę sprzedawać kilku wartościowych graczy mojej drużyny.Problem mam także z transferami bo żeby się liczyć w Europie to trzeba sprowadzać dobrych grajków a ci nie chcą przychodzić nawet tacy z np Partizana lub ligi Bułgarskiej czy Rosyjskiej. Co mogę zrobić żeby lepsi gracze chcieli do mnie przychodzić? Co mam robić aby ranga ligi kraju klubu itp wzrosła?

Destro Młody aktywista

0
18.07.2008 17:13    #1
No coz liga polska zbyt atrakcyjna dla wielkich pilkarzy nie jest i smiem twierdzic, ze jeszcze dlugo nie bedzie. Chyba dopiero wygrana w LM, potem Superpuchar Europy moglyby znaczaca zwiekszyc reputacje klubu. Jednak dobrze wiemy, ze z pustego nawet Salomon nie naleje i osiagac takie wyniki polskimi druzynami jest niezwykle ciezko...
Jezeli twoja cierpliowsc jest juz na wyczerpaniu, to zawsze mozesz skorzystac z FMM i tam zwiekszyc reputacje Lecha :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Rafal9116 Partyzant

0
18.07.2008 17:18    #2
reputacja Lecha u mnie wynosi 5286 a wiec nie za wiele mimo iż od ponad 7 lat moi zawodnicy dobrze sobie radzą w LM jak i wielu gra w reprezentacji Polski

Destro Młody aktywista

0
18.07.2008 17:20    #3
Widocznie trofea na szczeblu krajowym juz nie wystarczaja :)

burinek Przodownik pracy

0
18.07.2008 17:20    #4
Reputacja zwiększa się jak wygrywasz jakieś trofea. Jeżeli wygrywasz w kraju to podnosi się nieznacznie, a jak wygrywasz jakieś w europie to od razu będziesz miał ze dwa razy większą przynajmniej u mnie tak było

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.07.2008 17:38    #5
możesz w edytorze zwiększyć reputację, a jeżeli nie chcesz zaczynać nowej gry, to w FMM możesz ją podnieść

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

arnilodz Partyzant

0
18.07.2008 18:45    #6
W słabszych ligach reputacja klubą bardzo powoli rośnie : a do tego najlepsi grajkowie nudzą się, jeśli co rok wygrywają wszystko w lidze i dlatego odchodzą.

Ja kupuję młodych grajków i stopniowo ich wprowadzam za tych co odejdą starając się by nie stracić na tym sportowo. Można też podpisywać długoterminowe kontrakty.

A by sprowadzić lepszych grajków z innych lig trzeba się o nich dobrze wypowiadać i chwalić, oraz śledzić ich kariery zgłaszając się, jak np. będą niezadowoleni z sytułacji w swoim klubie...

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.07.2008 20:53    #7
Samo zwiększenie reputacji klubu może nie dac spodziwanego efektu. Musisz podnieśc też reputacje ligi i ogólnie kraju. Bo bez tego gwiazdy też nie będą chciały przyjść, nawet średniacy będą niechętnie patrzeć. Uczciwie będzie Ci nie zwykle trudno, bo będziesz musiał liczyć, że albo reprea ugra coś na EURO bądź MŚ, albo któraś inna Polska drużyna zrobi coś w Europie (oczywiście Ty też byś coś musiał).

Rafal9116 Partyzant

0
18.07.2008 21:05    #8
No ja robie i to dużo zarówno dla klubu i dla reprezentacji. Prowadze ja od 7 lat i ostatnio miałem 4 miejsce na MŚ ale jak ktoś powiedział ważne jest zwyciestwo i puchar a nie dobre miejsce. A co do innych klubow to nie wysprzedam gwiazd z mojej druzyny zeby wzmocnic rywala. Na to juz nie mam wplywow

Destro Młody aktywista

0
18.07.2008 21:06    #9
Sama reputacja klubu tez wystarczy, zeby miec w skladzie kilku ciekawych zawodnikow.
Kiedys zwiekszylem reputacje jakiemus polskiemu klubowi do 10000 i zainteresowani przejsciem byli tacy pilkarze jak Van der Vaart, Modric czy Kompany :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution