Przerobić Scouta na Asystenta, ale jak?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2008, 19:55    Pytanie
Witam mam obecnie taką sytuacje zacząłem sobie gre At. Madrid i wszystko by było pięknie tylko że nie mogę znaleźć żadnego odpowiadającego mi asystenta (czasem się przydaje;p przy przedłużaniu kontraktów) i znalazłem takiego który bardzo by mi pasował lecz wpisane u siebie w rola w klubie ma scout (tylko to) i jak mu proponuje kontrakt jako asystent to mnie olewa;/ i tu moje pytanie czy da się gdzieś cokolwiek zmienić by chciał do mnie na asystenta? Dodam że ma reputacje krajową.

burinek Przodownik pracy

0
23.07.2008 22:08    #10
Niestety raczej sie on ci nie zgodzi na asystenta bo scout to jego powołanie więc poszukaj sobie jakiegoś innego polecam Erika Haga jest super jako asystent

EDIT: Ale spróbuj zaproponować mu kontrakt jako asystent zespołu jakby nie chciał do daj mu kasy na fula i kontrakt na rok lub 2 lata

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 22:10

Kanius Partyzant

0
23.07.2008 22:55    #11
Niestety nic nie poradzisz ja też tak mam bo Bakero to żaden asystent z niego :P. Osobiście polecam Marcela Desaill'iego bo dobrze ocenia zawodników, dobry jest taktycznie i dobrze motywuje piłkarzy a to główne cechy asystenta.

rafee Młody aktywista

0
23.07.2008 23:12    #12
zatrudnij go pierw jako scouta, a potem ako asystenta, mniej markotny bedzoę jak już jest zatrudnionu w twoim teamie
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

omega Młody aktywista

0
23.07.2008 23:15    #13
nie sluchaj gosika bo po raz kolejny bzdury pisze
koles idealnie pasuje na asystenta ale pamietaj aby nie trenowal pilkarzy lub trenowal ale razem z jakims trenerem ktory w danaj dziedzinie dawal wiecej gwiazdek!
Tak jak pisze rafee sprubuj jako scouta i pozniej jak sie zgodzi zaprponuj asystenta
Jesli to nie da nic to pozostaje tylko FMM

0
24.07.2008 00:15    #14
[quote=omega]Jesli to nie da nic to pozostaje tylko FMM[/quote]
To znaczy co? Przez to rozumiesz? Myślałem że w FMM da się zmienić role w klubie ale niestety tego nie znalazłem;/ Więc co proponujesz ;)?

omega Młody aktywista

0
24.07.2008 01:20    #15
powiem szczerze sam nie uzywam FMM nigdy go nie uzywalem ale z tego co czytalem to jest mozliwosc zmiany rodzaju contraktu lub dodaniu aby ten scout mial wysoki atrybut bycia asystentem

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.07.2008 10:22    #16
[quote=omega]nie sluchaj gosika bo po raz kolejny bzdury pisze
[/quote]
Warto zauważyc ze atrybuty do Scauta także ma idealne, asystentów jest duzo wystaczy poszukac, nie rozmiem dlaczego koniecznie chcesz go na asystenta przerobic...
PS: i głosika nie gosika ;>

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.07.2008 o godz. 10:25

0
24.07.2008 13:00    #17
A wie ktoś jak w FMM oznaczone jest to jaką role pełnić może dana osoba?
Bo u mnie z angielskim cieniutko ;/ i nawet nie mogę nic skojarzyć a nie chce nic więcej zmieniać;)

omega Młody aktywista

0
24.07.2008 14:52    #18
glosik gosik co za roznica... wazne ze piszesz bzdury
co do twojego pytania to wszystko masz napisane w 1 poscie czemu on chce go przerobic... poza tym zdecydowanie wiecej jest dobrych scoutow (im potrzebne sa tylko 2 atrybuty) niz dobrego asystenta (jemu potrzeba juz dobrych 5-6) widzisz roznice? mam nadzieje ze tak bo prosciej sie wytlumaczyc nie da... i juz kilka razy ci pisalem za nim cos napiszesz pomysl...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.07.2008 15:03    #19
[quote=omega]glosik gosik co za roznica... wazne ze piszesz bzdury
co do twojego pytania to wszystko masz napisane w 1 poscie czemu on chce go przerobic... poza tym zdecydowanie wiecej jest dobrych scoutow (im potrzebne sa tylko 2 atrybuty) niz dobrego asystenta (jemu potrzeba juz dobrych 5-6) widzisz roznice? mam nadzieje ze tak bo prosciej sie wytlumaczyc nie da... i juz kilka razy ci pisalem za nim cos napiszesz pomysl...[/quote]
1Ale czy to jedyny asystent?? dobrych asystentów też jest dużo, a zarządają mniej kasy niz scout którynie chce byc asystentem, a jezeli juz zechce nim zostac to tylko za jakąś astronomiczna gażę..
2nie twierdze ze byłby z niego zły asystent
3 a po za tym niech robi co chce....
troche racji mam ja troche ty... ;]

[quote=gruchalbn]A wie ktoś jak w FMM oznaczone jest to jaką role pełnić może dana osoba?
Bo u mnie z angielskim cieniutko ;/ i nawet nie mogę nic skojarzyć a nie chce nic więcej zmieniać;)[/quote]
scout- scout
asystent-asistant
to chyba jasne :)
PS2: omega dziwne że głównie mnie sie czepiasz;>
zdarzały sie na cmrev większe ''kfiatki'':D
PS3:uff narszcie nie skasowało mi posta

edyta po poście marcina - xD

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 24.07.2008 o godz. 15:11

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution