Spadające atrybuty

wisłakraków Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.07.2008, 17:57    Pytanie
Czemu sprowadziłem 2 graczy ze słabszych zespołów ustawiłem trening indywidualny tak aby zwiększali wszystkie atrybuty.A pomimo tego atrybuty im drastycznie spadają ciągle przy wszystkim czerwone strzałki w dół!!wkurzyłem się i zwiękrzyłem w FMM a one znowu w dół i tak w kółko jeżeli to ważne to powiększyłem troche PA czy CA to odpowiedzialne za to ile na maksa wyciągnie.No i moje pytanie czemu tak się dzieje??

jaramaniak Przodownik pracy

0
24.07.2008 18:00    #1
musi to potrwać... nie tydzień nie dwa.

p.s.
kolano nie boli?
De profundis clamavi ad te, Domine

burinek Przodownik pracy

0
24.07.2008 18:01    #2
Musisz poczekać zanim to się stanie i nie będzie czerwonych strzałek w dół

wisłakraków Partyzant

0
24.07.2008 18:04    #3
no ale jak ja im podwyrzszam przez jeden dzien wysokie a na drugi dzien owiele mniejsze(nawet mniejsze niże te przy zakupie!!!)

jaramaniak Przodownik pracy

0
24.07.2008 18:14    #4
chodzi Ci o FMM ?jeżeli podwyższasz atrybuty musisz podwyższyć też CA

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.07.2008 o godz. 18:41

De profundis clamavi ad te, Domine

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.07.2008 18:26    #5
być może jest zbyt intensywny trening, zawodnik jest z czegoś nie zadowolony. Wiele czynników działa na spadek atrybutów. Musisz popatrzyć w osobiste czy nie jest z czegoś nie zadowolony, czy intensywność treningu nie jest za duża itp.
Pozdrawiam :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.07.2008 18:32    #6
Jak się bawisz w FMM, to oprócz umiejętności musisz mu zwiększyć CA, a nie żadne PA! To jest podstawowy błąd. Jeżeli nie zwiększysz CA to po 1 dniu umiejętności spadną do stanu wcześniejszego. A musisz zwiększyć CA proporcjonalnie do zwiększenia atrybutów. Jeżeli chcesz to zrobić uczciwie to ściągnij do klubu lepszych trenerów i polecam stosowanie treningu TUG, który możesz pobrać z tej strony.

mrjonhs Młody aktywista

0
24.07.2008 18:40    #7
Kolego, a ile lat mają ci zawodnicy? W wieku 33 lat atrybuty techniczne także spadaja na łeb, na szyje, wiec z tym może wiazać sie twój problem. Także jest możliwośc, że masz źle dobray sztab szkoleniowy(za słabych trenerów, badź przydzielonych do złych kategorii)...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.