Ja własnie trafilem do Napoli w drugim sezonie po (według mnie swietnym 1 sezonie Lyonie) postawilem ultimatum zarzadowi jednak mnie zwolnili.Odrzucałem oferty Liverpoolu ,Zenitu bo chcialem trafic gdzies do salbej druzyny w silnej lidze i zrobic z nich cos...
Klikam na Rome patrze 1 miejsce w lidze klikam na Serie A Napoli na 19 miejscu w lidze!!
wyniki po 4:0w tył z Juve czy Fiorentina natychmiast zlozylem podanie i jestem tam xD
Pierwszy mecz 4:3 zwyciestwo z Geno"ą"(prowadzilem 4:1 ale ten sklad , ktory tam zastalen nie imponuje xD) i przegrana 1:0 z liderem Rom"ą" .
Mimo wszystko jestem rozczarowany przegrana toczylem rowny mecz mialem kilka klarownych sytuacji z kontry i wtedy nadeszło to Lavezzi mija Doniego pusta bramka i...... nie ma nie trafil;d
nie wiem czy komus z was takie cos sie trafilo ale ja mu tego nie wybacze
co do Leonardo wlasnie podpisalem z nim kontrakt bo mu sie konczyl w ajaxie i przyjdzie po sezonie ;d Mam tez Lewandowskiego ;d
Co prawda gram na 8.0.2 w FM 08 ale kumpel zrobil mi malutki dodatek kompatybilny z 8.0.2 i spora ilosc piłkarzy ma pozmieniane na PA takie jak w FM 09 jak Lewandowski,Lisandro Lopez itp..
Jutro gram z Interem dam screena z tego meczu chociaz podejrzewam ze zostane "zrzarty" przez nich ;d
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 02.03.2009 o godz. 18:07
Najnowsze posty