Trenerzy

Pinhead Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.07.2008, 15:24    Pytanie
hello,
mam takiego zgryza, prowadze zespół który może mieć tylko 5 trenerów + asystenta i staram się właśnie dobrać kadrę szkoleniową na nowy sezon.
i teraz nie wiem co wybrać:
1. opcja: siła i aerobik na 4 gwiazdki + taktyka na 7* + (sfg+strzały+PnPiłką - wszytsko na 4*) + pozostałe treningi na 7*
2. opcja: siła 7* +aerobik 7* +(sfg+strzały+PnPiłką+taktyka - wszytsko na 4*) + pozostałe treningi na 7*

proszę o sugestię co wybrać

Tofu Młody aktywista

0
29.07.2008 17:03    #10
[quote=Pinhead]aha, i jeszcze zastanwiam się czy zatrudnić trenera obcokrajowca (niemca) - pasowałby do tego co napisał Tofu[/quote]
Postaraj się zatrudnic - na pewno nie zaszkodzi :)
A jak się zarząd nie zgodzi to zasugeruj się kimś innym :)

didol92 Młody aktywista

0
29.07.2008 18:26    #11
Jest ponoć sposób na to żeby mieć więcej trenerów niż zarząd pozwala

1. Wywalić wszystkich niechcianych trenerów.
2. Pozostałym zaproponować posadę asystenta.
3. Zatrudnić nowych trenerów.
4. Zaproponować im posadę asystenta.
5. Zatrudnić nowych trenerów.
6. Zaproponować im posadę asystenta.
7. I tak do oporu
8. Gdy mamy już pożądaną liczbę współpracowników - zaoferować wszystkim etaty trenerskie, oczywiście z wyjątkiem tego, który ma rzeczywiście być asystentem.

Skuteczność ponoć 95%, bo zawsze znajdzie się paru trenerów, którzy po prostu nie nadają się na asystentów ze względu na mikrą wszechstronność, co można poznać po ich profilu. Wtedy można albo zostawić ich, jeśli są dobrzy, albo => patrz punkt 1.

Tofu Młody aktywista

0
29.07.2008 18:42    #12
[quote=didol92]Jest ponoć sposób na to żeby mieć więcej trenerów niż zarząd pozwala

1. Wywalić wszystkich niechcianych trenerów.
2. Pozostałym zaproponować posadę asystenta.
3. Zatrudnić nowych trenerów.
4. Zaproponować im posadę asystenta.
5. Zatrudnić nowych trenerów.
6. Zaproponować im posadę asystenta.
7. I tak do oporu
8. Gdy mamy już pożądaną liczbę współpracowników - zaoferować wszystkim etaty trenerskie, oczywiście z wyjątkiem tego, który ma rzeczywiście być asystentem.

Skuteczność ponoć 95%, bo zawsze znajdzie się paru trenerów, którzy po prostu nie nadają się na asystentów ze względu na mikrą wszechstronność, co można poznać po ich profilu. Wtedy można albo zostawić ich, jeśli są dobrzy, albo => patrz punkt 1.[/quote]
Nie, to nieprawda. Zarząd nie zgodzi się na 10 asystentów :P U mnie w Milanie mam 2 - i tak wiecej niz trzeba. Więc chyba pudło.

Pinhead Partyzant

0
29.07.2008 20:13    #13
znaczy sie - u mnie to zadziałało - sam znalazłem tego tricka na forum CM. trenerów których chciałem zostawić - wszytskich :) zamieniłem na asystentów, w tym momencie mogłem zatrudnić nowych trenerów :), a potem z tych asystenów zrobiłem z powrotem trenerów - wyszło na to że mam 8 trenerów + asystenta,
jedyny minus tego mixu to to że tym trenerom->asystentom->trenerom skoczyła wypłata miesięczna do góry

ogólnie fajnie że jest sposób na obejscie tej dość głupiej zasady

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.07.2008 20:15    #14
jeżeli chcesz mieć większą liczbę trenerów, to poczytaj -> http://www.cmrev(...)jne.html
ale to jest sposób nie uczciwy ;) więc jeżeli chcesz mieć czyste sumienie, nie czytaj ^^
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

maillo7303304 Partyzant

0
29.07.2008 21:30    #15
To TY jesteś menedżerem !!!! Sam decyduj, pobaw się właśnie a nie idź na łatwiznę. Na tym polega urok FM

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution