Niemożność wykorzystania budżetu płacowego.

alienator Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2008, 22:02    Pytanie
Jak w temaciwie.
Przechodząc do sedna: mam do wykorzystania 16.5tysiąca europejskich pieniędzy na płace. Zostało mi trochę (1.5mln) po sprzedaniu Dicksona i chcę zapełnić po nim lukę sprowadzając do zespołu Hernaniego. I tu pojawia się problem. Chodzi o to, że nie mogę mu zaproponować więcej niż 1.600 ojro, podczas gdy on w Kielcach ma 2.200. Oczywiście proponowany status w drużynie, to piłkarz kluczowy, gdyż na niższych pieniądze jakie mogę mu dać jeszcze niższe.

Sądziłem, że tak będzie z każdym zawodnikiem, ale właśnie kupiłem dwudziestoletniego napadziora z Maccabi i bez problemu mogłem mu dać 5.750 euro.
O cio chodzi jakby? Mam już koniec okna transferowego i pewnie nie będę czekał na odpowiedź/rozwiązanie, ale na zimę chciałbym jednak widzieć Hernaniego u siebie Nie powiem

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
30.07.2008 22:42    #20
a jaki dawałeś mu status w teamie ? bo jak dajesz mu pierwszy zespół a gracz kluczowy, to też jest różnica
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

alienator Młody aktywista

0
30.07.2008 22:48    #21
No teraz to sobie i tak poczekam do lutego czy kiedy tam otwierają okno znowu :p

@geba
ad.1 sam go sprzedałem, było to nieuniknione ;]
ad.2 scout ocenił go na 5 czy tam 6 gwiazdek więc bardzo dobrze, a jest napisane że byłby wzmocnieniem oczywiście.

@przemus
czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Tofu Młody aktywista

0
30.07.2008 23:18    #22
Heh, spróbuj później z hernanim. A jeśli nie to zobacz czy masz Jana polaka albo Milana Kopica (Obaj czesi, młode OŚy, u mnie w Wiśle wymiatali mimo 18 lat dopiero)

marcinorasiak Partyzant

0
27.04.2009 20:52    #23
Mam podobny problem, ale z asystentem. mimo gigantycznego wręcz budżetu płacowego (ok. 20 mln ;p, wykorzystywane ok.11) nie mogę mu zaoferować więcej niż 87,5 tyś zł. Chłopczyna żąda 125 tyś. czym jest to spowodowane, że nie mogę zaoferować mu więcej pieniędzy. Mam nadzieje, że ktoś tu zajrzy po roku.

Kecaj1603 Młody aktywista

0
28.04.2009 15:04    #24
niestety nic z tym nie zrobisz. Zarząd ustala ile maksymalnie możesz pieniędzy zaoferować zawodnikowi. Jedynom opcją jest ustawienie statusu zawodnika na kluczowy zawodnik.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.