Pilna prośba do adminów i forumowiczów.

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2008, 12:55    Pytanie
To mój pierwszy temat,więc proszę o wyrozumiałość.Ostatnio rzadziej zaglądam do CMrev z dość prostej przyczyny,ciężko tu teraz odnaleźć,to czego szukam przez nahalny trolling niektórych dzieciaków(a,b,c,h ..itd..każdemu to się chyba w oczy rzuciło),choć tych co zakładają tego typu tematy jestem w stanie zrozumieć(pewnie pryszcze i wyblakła cera sprawiają,że zamiast iść się np. poopalać w piękną pogodę,z nudów wypisują bzdury w necie).Natomiast nie jestem w stanie pojąć niektórych rewolucjonistów odpisujących na BEZSENSOWNE tematy po kilka/naście razy,niby to z pretensjami do trolla,po co piszę itd..byle tylko nabić sobie punktów(w szczególności burinek,przemus chociaż było ich więcej.Pytanie moje jest takie czy macie coś zamiar z tym zrobić,by nie dochodziło do takich sytuacji???Ktoś rzucił sugestie by tematy zakładać można po wysłaniu premium SMSa(idea ciekawa)..może są jeszcze jakieś inne pomysły??
@

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
31.07.2008 12:58    #1
potworzyło sie to z prostej przyczyny
- zlot
wiekszosc osób po prostu sie nudzi i myśli ze są bezpieczne , mysle jednak ze lepszym rozwiazaniem byłoby pisanie przez donosy z członkami rządu,a nie zakłądanie nowych tematów
tak jak shaokan napisał omega dzisiaj zakładał taki temat..

ja mysle ze powinno byc tak ze kazdy temat musiałby zatwierdzac admin

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 13:05

Shaokan Partyzant

0
31.07.2008 12:59    #2
jak byś nie zauważył, te dwa typy dostały wroga ludu, i omega podobny temat dzisiaj założył i napisał żeby takie rzeczy przez donosy napisać

Palimpsest Młody aktywista

0
31.07.2008 13:02    #3
Uuups..napisał ktoś już taki temat..huh..no cóż bije się w piersi..sory,ale z nerwów nie znalazłem podobnego topicu.Reakcje zrozumiem;)
@

Shaokan Partyzant

0
31.07.2008 13:04    #4
[quote=lukasz19121984]Uuups..napisał ktoś już taki temat..huh..no cóż bije się w piersi..sory,ale z nerwów nie znalazłem podobnego topicu.Reakcje zrozumiem;)[/quote]
spoko, ale widziałem że ten caly przemus ( czy jak mu tam ) sie przyznal do winy i nawet sam napisal o wroga chyba

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
31.07.2008 13:08    #5
Premium SMSy ani żadne inne płatne formy nie wchodzą w grę, CM Rev było, jest i będzie serwisem świadczącym swoje usługi nieodpłatnie.

Na chwilę obecną możemy tylko prosić użytkowników o nieodpisywanie w tego typu tematach, a zgłaszanie ich któremuś z redaktorów poprzez donosy, jeśli sytuacja jest nagląca może nawet na GG (większość redakcji ma podane swoje namiary w profilu).

Co do zatwierdzania każdego tematu przez adminów, to szczerze mówiąc też nie bardzo mi się to widzi. To prawda, zdarzają się tacy ludzie jak Jarek K., ale są to przypadki rzadkie i według mnie nie powinny mieć wpływu na komfort pisania innych użytkowników. Wierzymy, co się zresztą potwierdza na co dzień, że więcej jest eFeManiaków piszących w dobrej wierze. Przedyskutujemy tą kwestię w gronie redakcyjnym, ale nie przewidywałbym raczej zmiany stanowiska.

0
31.07.2008 13:12    #6
to moze tylko na czas zlotu (te zatwierdzanie),o ile to jest takie proste o zrealizowania...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 13:13

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
31.07.2008 13:16    #7
W tym momencie członkowie redakcji, którzy mają takie możliwości są już w drodze na zjazd, więc nie spodziewałbym się tego.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

bialy13 Młody aktywista

0
31.07.2008 13:17    #8
Ja bym proponował zmienić regulamin, który by zabraniał "karmienia trolli" i odpisywania na bezsensowne tematy. Każde odstępstwo od tej reguły będzie nagradzane np. ostrzeżeniem i za 3 razem Reakcjonalista (bo za karmienia trolla od razu pomarańczkę?!).

0
31.07.2008 13:18    #9
po prostu trzeba FAQ i zasady zaktualizowac
wtedy takich problemów nie będzie, a w każdym razie nie w takim stopniu..
będą bardziej uważali..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 13:18

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.