Pilna prośba do adminów i forumowiczów.

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2008, 12:55    Pytanie
To mój pierwszy temat,więc proszę o wyrozumiałość.Ostatnio rzadziej zaglądam do CMrev z dość prostej przyczyny,ciężko tu teraz odnaleźć,to czego szukam przez nahalny trolling niektórych dzieciaków(a,b,c,h ..itd..każdemu to się chyba w oczy rzuciło),choć tych co zakładają tego typu tematy jestem w stanie zrozumieć(pewnie pryszcze i wyblakła cera sprawiają,że zamiast iść się np. poopalać w piękną pogodę,z nudów wypisują bzdury w necie).Natomiast nie jestem w stanie pojąć niektórych rewolucjonistów odpisujących na BEZSENSOWNE tematy po kilka/naście razy,niby to z pretensjami do trolla,po co piszę itd..byle tylko nabić sobie punktów(w szczególności burinek,przemus chociaż było ich więcej.Pytanie moje jest takie czy macie coś zamiar z tym zrobić,by nie dochodziło do takich sytuacji???Ktoś rzucił sugestie by tematy zakładać można po wysłaniu premium SMSa(idea ciekawa)..może są jeszcze jakieś inne pomysły??
@

Shaokan Partyzant

0
31.07.2008 13:27    #10
głosik dobrze mówi, zasady mogłyby zostać zmodyfikowane, np. niech każdy user wypisze co chciałby żeby było w zasadach, a później Ci co tutaj rządzą by to przejrzeli i wybrali najkonkretniejsze

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
31.07.2008 13:27    #11
Ależ proszę bardzo: czekam w donosach na propozycję konkretnych zapisów do FAQ i Zasad :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Shaokan Partyzant

0
31.07.2008 13:33    #12
[quote=M8_PL]Ależ proszę bardzo: czekam w donosach na propozycję konkretnych zapisów do FAQ i Zasad :) [/quote]
a nie można by było jakiegoś przyklejonego tematu zrobić albo cuś, żeby każdy widział co kto pisze?

Grzelo Partyzant

0
31.07.2008 13:42    #13
http://www.cmrev(...)?page=11
Ten temat chyba wystarczy. Można spokojnie innowacje proponować tam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

omega Młody aktywista

0
31.07.2008 13:50    #14
glosk dajesz wspaniale rady ale moze bys o polowe mniej postow pisal i juz sufler bylby bardziej przejrzysty
coraz wiecej userow zaczyna sufler traktowac jako forum niestety admini nie dokonca karaja za to a przez to ten proces narasta
Wielokrotnie glosik widzialem twojde zbedne komentarze zreszta nie tylko twoje... bez zadnych sankcji

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.07.2008 13:53    #15
Panowie wzajemne obarczanie sie winą nic nie da. Wszycy chcą się wypowiedzieć, więc Sufler się smieci. Ja też, nie ukrywam swojej winy, i przyznaję się, że to Ja zacząłem dzisiejszą zaczepkę z trollem, ponieważ nazwa pierwszego tematu obrażała jednego z użytkowników CMREV. Przepraszam za to zachowanie.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 13:56

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.07.2008 13:54    #16
Ja bym proponował żeby blokować nr IP żeby dana osoba przez jakiś miesiąc w ogóle nie mogła zaglądać na stronę ;) o wiele bardziej drastyczne niż "wróg ludu" ale taka osoba raczej powinna się wtedy zastanowić zanim napisze jakieś bzdety.
A nie jest to wcale trudne zablokować czyjeś IP

M8_PL Sumienie Narodu

0
31.07.2008 13:55    #17
Panowie, juz przepraszania i wyjaśniania naprawdę wystarczy.
Winni zostali ukrarani, każdy kolejny przejaw złośliwości, zabawy w trolling będzie karany, w dodatku surowo. Liczę na EOT.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Shaokan Partyzant

0
31.07.2008 13:56    #18
[quote=omega]glosk dajesz wspaniale rady ale moze bys o polowe mniej postow pisal i juz sufler bylby bardziej przejrzysty
coraz wiecej userow zaczyna sufler traktowac jako forum niestety admini nie dokonca karaja za to a przez to ten proces narasta
Wielokrotnie glosik widzialem twojde zbedne komentarze zreszta nie tylko twoje... bez zadnych sankcji[/quote]
spokojnie, bez nerwów.
co do sankcji, dobrze że dzisiaj się posypały WL, bo widziałem że burinek dość często w ten sposób punktował, przemus mniej, ale też pomagał innym userom z tego co kojarze. co do głosika1 to czesto stara sie pomoc innym, ale tez zdarzy mu sie jakis bezsensowny koment, ale czlowiek cale zycie sie uczy na bledach i miejmy nadzieje ze nikt wlacznie z glosikiem ich popelanial nie bedzie

edit : grucha to zbanuj ip neo :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 13:57

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.07.2008 14:01    #19
M8 - czemu nie zamkniesz tematu ? Ani problemu nie ma,ani nic,a jak pisał jakubkwa - jakieś wątpliwości to na "FAQ" ;)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution