Strona

Zbyt mocni?

Dejwid Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2008, 18:17    Pytanie
Ostatnio gram angielskimi ogórkami Southport. Wyciągnołem ich z Blue squere north i w nastepnym sezonie gram w Blue square premiere. Mój problem jest nieco niestandardowy. Chodzi oto iż moja drużyna, choć to benjaminek, łoji wszystkich jak leci! I to zwykle do zera. Dośc powiedzieć że po 9 kolejkach strzeliłem 32 bramki tracąc ledwie 3!
Pytam bo jest to bardzo dziwne, a takie ciągłe wygrywanie ze wszystkim z palcem w nosie staje sie juz nudne. W poprzednim sezonie w BSN też rak wygrywałem, lecz tłumaczyłem sobie to po prostu żałosnym poziomem tej ligi.
Jak myślicie czy to jakiś błąd gry? Od razu zaznaczam że nie używam żądnego edytora, ani nie oszukuję.

k@rpiu Partyzant

0
31.07.2008 22:59    #50
gdzie sa do k*** nędzy jacyś admini?? co się dzieje z tą stroną??

k@rpiu Partyzant

0
31.07.2008 23:00    #51
grajcie sobie z edytorami, co to kogo powinno obchodzić! i
sie juz tak nie napinaj Fenix ze Cie wszyscy oszukują!

Fenix Partyzant

0
31.07.2008 23:07    #52
Tych ostatnich postów nie komentuję bo to już jest więcej niż głupota.... przecież ten osobnik nie okłamuje tylko mnie ale wielu innych, a wy to pomniejszacie. Powtarzam jeszcze raz że niech kto gra jak sobie gra ale żeby nie oszukiwał nas, ludzi, że nie używał edytora, jak używał....

Bartex - zabłysnąłeś inteligencją, ale nijak się to ma do tematu.

// Edytowano 7 razy, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 23:20

bartex55 Przodownik pracy

0
31.07.2008 23:17    #53
Chyba pewnym suflerowiczom burza hormonalna zmąciła nieco rozum. Radziłbym Wam nie zwracać uwagi na dzieci neo, trolli itp. Ignorowani zatrują się własną żółcią i taki będzie ich koniec.

Fenix - nie miałem zamiaru niczym błyszczeć. Po prostu chciałem zaapelować do użytkowników, aby nie karmili trolli. Nie mam tutaj na myśli Ciebie. Chociaż nie wiem z jakiego względu próbujesz walczyć z wiatrakami. Fakt, Dejwid nie wykazał się uczciwością i założył temat, który nie porusza żadnego problemu, ale żeby tak na niego od razu naskakiwać. Nie wspominam już o niektórych głupich odzywkach na temat rodziców i umawianiu się na ustawki. Zajrzą Admini, zamkną temat, policzą się z delikwentami i będzie koniec zabawy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 23:43

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.08.2008 00:21    #54
jak dla mnie za tą dyskusje kilka osób(nie podam nicków) powinno dostac co najmniej po reakcjoniscie
to sufler!!! opanujcie się , a jak nie umiecie sie internetem obsługiwac to z niego nie korzystajcie, proste..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.08.2008 o godz. 00:21

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
01.08.2008 00:27    #55
Dziękujemy za twórczy udział w nie mniej twórczej dyskusji. Pomarańczka zaraz się troszkę rozlezie... A jednak skończyło się czerwieni :(

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.08.2008 o godz. 00:39

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.