Zwiększenie liczby trenerów podczas rozgrywki

talvikko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.08.2008, 09:25    Pytanie
Było już wielokrotnie o ilości trenerów zezwolonych do zatrudnienia przez zarząd i o tym, że zależy to od reputacji klubu.
Ale chciałbym zadać konkretne pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi:
Czy w Football Manager 2008 udało się komuś w praktyce, że gdy jego klub nabierał lepszej reputacji (np. po awansie) zarząd zezwalał na zatrudnienie większej liczby trenerów niż miało to miejsce na początku rozgrywki?
Wiem, że w FM07 to działało, ale w wersji 08 do tej pory mi się nie zdarzyło.

longer91 Młody aktywista

0
01.08.2008 09:28    #1
tak, mi sie udalo. gralem wtedy ketteringiem ( ost. liga ang. ). po awansie to wyzszej ligi moglem miec wiecej trenerow. tylko nie pamietam, czy po awansie go blue premier ligue czy do ligue two.

Użytkownik uznał post za pomocny

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.08.2008 09:28    #2
Oczywiście, w Motorze. L po awansie zwiększono mi baze treningową i dzięki temu mogłem miec kilku dodatkowych trenerów,

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.08.2008 o godz. 09:40

Użytkownik uznał post za pomocny

Vergil Młody aktywista

0
01.08.2008 10:14    #3
Ja mogłem mieć max 2 trenerów Solihull Moors i zwiększyli mi ich ilość dopiero jak awansowałem do Legue One do 4 ale i tak można mieć więcej ( ja mam 8)
El Fenomeno

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.08.2008 10:15    #4
Ja jak sprowadzałem do mojego klubu dobrych piłkarzy i wywalczyłem ćwierćfinał Pucharu Niemiec, zarząd po sezonie podwyższył mi ilość zatrudnionych trenerów. Ok. 3 więcej mogłem zatrudnić.

mrjonhs Młody aktywista

0
01.08.2008 10:38    #5
Jesli w nizszych ligach denerwuje was niemoznośc zatrudnienia wiekszej ilości trenerów proponuje trick z zatrudnianiem ich na posade asystenta, a potem nowy kontrakt jako trener :)

SeiDi Młody aktywista

0
01.08.2008 10:40    #6
mrjonhs to nic nie daje bo zarzad wtedy się nie zgadza argumentując to tym że wystarczy mi tylko jeden asystent i więcej nie potrzeba

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.08.2008 11:12    #7
[quote=mrjonhs]Jesli w nizszych ligach denerwuje was niemoznośc zatrudnienia wiekszej ilości trenerów proponuje trick z zatrudnianiem ich na posade asystenta, a potem nowy kontrakt jako trener :)[/quote]
trochę nie tak tych co masz już jako trenerów, składasz im oferty żeby byli twoimi asystentami oni akceptują kontrakt na asystenta i zwalnia ci się miejsce na trenera ;) czyli można mieć dużą liczbę asystentów ale najpierw muszą być zatrudnieni jako trenerzy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.