2 pytania... wywalczenie dodatkowego miejsca w Europejskich pucharach i newgeni

nera1989 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2008, 15:23    Pytanie
Witam jak wskazuje tytuł... Mam dwa pytania:
-czy kiedyś komuś udało się wywalczyć dodatkowe miejsce w Europejskich pucharach w polskiej lidze?? np że dwa zespoły grały w LM tak jak to ma miejsce np na Ukrainie

-newgeni(pewnie źle to napisałem, chodzi mi o młodzików generowanych przez kompa)
czy jest możliwość np ''wychodowania'' drugiego Boruca, Ronaldinho, kake itp... czyli zawodników o podobnych atrybutach... przyznam ze mnie się nigdy to nie udało, obojętnie czy jest to w FM2008 czy w starszych grach... moze jeden brylancik na 5 lat się pojawiał ale to wszystko... Jak to wygląda u Was??
jesli mozecie pochwalcie się screenami Waszych najlepszych wychowanków

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2008, 15:27

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.08.2008 15:26    #1
1. Oczywiście. Ja Wisłą doszedłem do finału Pucharu UEFA gdzie poległem, ale udało mi się wywalczyć drugie miejsce w LM. Wystarczy, że będziesz regularnie grał w europejskich pucharach.
2. Również tak. Odpowiedni trening to podstawa. Jak masz dobrą szkółkę, to czemu miałby się nie urodzić drugi Ronaldinho, czy Boruc? Wszystko możliwe.

Użytkownik uznał post za pomocny

nera1989 Młody aktywista

0
02.08.2008 15:29    #2
ja własnie od trzech lat występuje w fazie grupowej LM... i w tym i zeszłym roku wyszedłem z grupy natomiast dwa lata temu byłem 3 ale nic sie nie zmienia, ale to zależy chyba od innych polskich klubow też... a u mnie na arenie międzynarodowej grają hmm... powiedzmy ze słabo... jak dojda do pierwszej rundy Pucharu UEFA to dobrze:P wiec pewnie tu leży przyczyna

boro92921 Przodownik pracy

0
02.08.2008 15:30    #3
1. Jasne jeśli zajdziesz daleko w europejskich pucharach i polskie kluby również będą sobie nieźle radziły to Polska będzie miała coraz więcej punktów w rankingu UEFA.
2. Czytałem gdzieś że gra generuje mało talentów. Wszystko zależy od treningu i bazy szkoleniowej. Ale z pewnością jest możliwe wychowanie dobrego newgena.

Tofu Młody aktywista

0
02.08.2008 15:40    #4
Może połącz sięz kumplami w sieci, niech oni wyprowadzą więcej Polskich Klubów na salony Europy :)
Wygraj LM, moze to też pomoże (Tylko żeby to łatwe takie było :D)
Co do Newgenów to pokazałbym Tobie kilku, ale to trochę później, bo mam Pomarańcz i muszę screeny porobić i na serwer powrzucać)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.08.2008 15:51    #5
1.tak,jest to możliwe,ale powinny chociaż dwa klub grać przyzwoicie (np. 1/4 PUEFA,a nawet faza grupowa LM). Wiadomo,nie stanie się to po 2 sezonach,ale po 3-4 już powinno się coś ruszyć (np.rozstawienia).
2.Wysyłaj scoutów w każdy dostępny rejon świata,w styczniu rozglądaj się za graczami z wolnego transferu (nie muszą być dla Ciebie użyteczni - możesz przecież zaraz ich sprzedać ;]).

Co do screenów -> jeśli chcesz,odezwij się na Donosach :)

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.08.2008 16:05    #6
1. Wiesz, 2 miejsca w pucharach nie zależą tylko od Twojej gry - jeśli inne polskie drużyny będą punktować dobrze w pucharach to też będzie lepiej w tym rankingu ze współczynnikami ligowymi

nera1989 Młody aktywista

0
02.08.2008 16:49    #7
noo ok... czyli jesli chodzi o Europejskie Puchary niech inne kluby rusza dupe u mnie...hehe bo naprawde cienią niesamowicie... np Wisła w dwumeczu z Robotniczki (Macedonia) 1:3 więc do puki to się nie zmieni nie mam pewnie na co liczyć:/

[quote=Tofu]Może połącz sięz kumplami w sieci, niech oni wyprowadzą więcej Polskich Klubów na salony Europy :)
Wygraj LM, moze to też pomoże (Tylko żeby to łatwe takie było :D)
Co do Newgenów to pokazałbym Tobie kilku, ale to trochę później, bo mam Pomarańcz i muszę screeny porobić i na serwer powrzucać)[/quote]

uwierz ŁKS jest to bardzo trudne...hehe

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.08.2008 o godz. 17:51

mrjonhs Młody aktywista

0
02.08.2008 18:08    #8
Mówicie, ze gra tworzy mało talentów? Powiem wam, że ja nie narzekam na ich niską ilośc, ponieważ mam graczy lansowanych na nowych "Ashley Cola(Anglia), Ronaldinho(Brazylia) i bardzo zdolnego młodego szwajcara, więc jak dla mnie to wystarczy na roczek 3 takich :)

Edit: Proponuje Wszystkim Na poczatku lipca i w połowie stycznia włanczac Genie Scouta, bo wtedy mozna złapac naprawdę niezłe diamenciki :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2008 o godz. 18:11

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.08.2008 18:28    #9
ach fajnie by było gdyby tak Scolari sobei włączał Genie Scouta nie? :>
w sumie to Ajax i tak chyba na przestrzeni kilku lat miało go włączonego :D^^

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution