niechęć do mojej osoby

makumba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2008, 16:19    Pytanie
witam, mam takie pytanko i w zasadzie problem..gram sobie już 3 sezon eŁKSem Łódź..nie będę sie rozdrabniał jak z sukcesami..ale w 1s. miejsce, 2 s. 2miejsce, i teraz po 8 meczach w 3s. jestem liderem..reputację mysle że mam zadowalajacą i klub również trochę odrestaurowałem(młodzież i baza treningowa)..i tak od 2sezonu non stop w prasie wykazywałem chęć sprowadzenia zawodnika z innego klubu..teraz gdy podejmuję negocjacje z klubem jest ok, przedstawiam zawodnikowi kontrakt(nie wykazuje zbytniego entuzjazmu-->najwyższe premie i zarobki dostępne w budżecie) i praktycznie zaraz zrywa on negocjacje bo nie chce ze mną pracować(chyba zbyt usilnie starałem się go pozyskać)..ten zawodnik to Cristian Nazarith więc jak pewnie wiecie prawdziwa "młoda perełka"..czy jest jakiś sposób żeby go przekonać do transferu i żeby mnie polubił??bo jak go chwalę to również ma to gdzieś:/ wielce na mnie obrażony...dziękuję za odp. pozdro:)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.07.2008 16:22    #1
możesz sprowadzić do klubu, kogoś kogo on lubi. Albo po prostu czekać aż mu przejdzie nie chęć do Ciebie
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

burinek Przodownik pracy

0
15.07.2008 16:24    #2
W interakcjach z piłkarzem porozmawiaj z nim i pochwal go. to może przejdzie do twojego klubu. Pozdro

paziu Młody aktywista

0
15.07.2008 18:34    #3
zmien w FMM zeby Cie lubił.. ;)

rafciu18 Partyzant

0
15.07.2008 19:04    #4
Moim zdaniem taki gracz jak Nazarith nie bedzie chciał przejśc do OE nawet jeśli twój klub był nie wiem jaki dobry i z jaką reputacją!! Ale próbuj tak jak wyżej spróbuj sciągnąc do klubu ulubienca Cristiana albo nawet jakis trenerów z jego kraju!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.