Właśnie zaczynam swoją grę w FM 08 byłem wielkim fanem 07 w który grałem do dzisiaj ale zdecydowałem się na 08 jednakże zauważyłem te same błędy co w 07... Gdy zaczynam grę z Polską ligą i wybieram klub (Wisła) mam wtedy wielki problem, a nawet dwa. Pierwszy to taki że mam strasznie mało talentów i dobrych zawodników, w 07 miałem plik do tego nazywał się podajże retain czy coś w tym stylu. Kolejnym problemem jest to że zawodnicy z Argentyny, Brazylii czy Paragwaju nie chcą grać w moim klubie, zawodnik jest bez klubu i nikt go nie chce a do mnie nie przejdzie. Wcześniej ten problem naprawiał mi Robi Patch, gdzie zlikwidowano "barierę" pomiędzy wschodnią europom a innymi krajami. Z pewnością istnieje plik z rozszerzeniem do talentów a czy istnieje plik (patch) który likwiduje błąd z podpisywaniem zawodników. Nie pisałem o co chodzi ale chyba już wszystko jasne, czy mógłby ktoś podrzucić te pliki bądź jeden z nich, wiem że wyszukiwarka nie boli ale mimo wszystko nie mogłem znaleźć więc wolałem napisać niż męczyć każdego po kolei na GG. I czy przy okazji można wrzucić plik z najnowszymi składami?? Będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Najnowsze posty