Pomocy!!!

maciekb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2008, 19:32    Pytanie
Nie rozumiem zachwytów nad nowym FM-em. Ja mam z nim same problemy. Po pierwsze tryb 3d jest fatalny pilkarze wygląają jakby ciągle kopali z czuba no ale tego juz sie niestety nie naprawi. Ale u mnie 3d czasem po prostu nie dziala. Zamaist zawodnikow są po prostu duze kulki czasem znika to po 20 minutach czasem nie ma tego wogole ale w ostatnim meczu polowa zawodnikow to byly kule a polowa po prostu pilakrzwe w 3d. Wyglądalo to okropnie. Moze to przez to ze nia mam patcha.? Chetnie bym go sciągnol ale w kazdym zrodle skąd probuje to zrobic(takze cmrev) po kilu minutach mam na maxa 1% i limit czasowy zostaje przekroczony.Niesamowicie denerwują mnie rowniez bramki na koncu meczu, Dalczego w 2 meczach z rzedu pomiedzy 85 a 95 minutą trace zwyciestwo i remisuje. Zazwyczaj po bramkach z dystansu tych tez jest za duzo. Sędziowie doliczają minimum 4 minuty a raz nawet 8. To zdecydowanie nie realistyczne. Jestem bardzo rozczarowany wersją 09 i uwazam ze wyrzucilem 80 zl po prostu w bloto. Chyba wroce do strej dobrej 08. Moze ktos mi pomoc? Blagam....

maciekb Partyzant

0
04.12.2008 19:36    #1
zapomnialem jeszcze dodac, ze kompletnie zaden edytro mi nie dziala mimo ze sciągnelm i zainstalowalem rozne programy ktore byly do tego niezbędne a przed chwilą dostalem od PSG 6(slownie szostą) oferte za Habiba Beye. Kazda ich oferta jest taka sama i konsekwentnie je odrzucam. Wiec po co co 2,3 tygodne je ponawiają je ponawiają? aha zapomnialem jeszcze o kontuzjach. W kazdy meczu mam co najmniej jedną a stale w moim skladzie jest co najmnijej 5 kontuzjowanych. A rygor treningowy ustawilem na bardzo przecietnym poziomie. Wlasnie N'zogbia bedzie pauzowal 3 miechy. Dolączyl do kontuzjowanych Givena, Owena(wyleczyl kontuzje z początku gry ale doznal kolekjnej), Duffa, Smitha i Xisco. Aha jeszcze Barton. Dokupilem kilku graczy i narazie se radze ale to ma byc relizm?

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 04.12.2008 o godz. 19:42

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.12.2008 19:37    #2
Zmień nazwę tematu bo jeszcze pomarańcz dostaniesz ; ]

Ściągnij patcha. Innej drogi nie ma.

Ale w czym Ci mamy pomagać?

Łatka 9.0.1 poprawia dużo błędów, nawet b. dużo i bez niej się nie obejdzie. Na razie radze pograć w 08 i poczekać do Gwiazdki aż wyjdzie Łatka 9.0.2

Jeżeli masz kropki to przełącz tryb widoku (tam gdzie masz TV masz dodatkowe opcje i tam wybierz tryb 3D)

Większość bugów w tym strzały z dystansu i doliczone minuty zostaną z pewnością poprawione w łatce 9.0.2

@ edit

zobacz. Może cena Habiba Beye jest na tyle ustawiona, że PSG składa dokładnie taką ofertę.

Edytor ? Łatka 9.0.1 jeśli masz SP 2 lub 3, Net Freamwork 3.5 i Windows Instaler 3.0 Powinno na pewno pomóc

@EDIT 2

Problem kontuzji poprawia co ? Łatka 9.0.1

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.12.2008 o godz. 19:46

Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.12.2008 19:40    #3
CO do straty dużej ilości bramek - popracuj nad taktyką, a nie krzycz, że buuugi :P

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.12.2008 19:47    #4
Na tryb 3D wystarczy odświeżyć skórkę, wcześniej odznaczając buforowanie, w moim przypadku skuteczność 100% na ten prob.

dull Młody aktywista

0
04.12.2008 20:08    #5
Maciekb

Sufler jest od tego by pomagać, a nie potwierdzać Twoje zażalenia na realizm czy zbyt dużą ilość kontuzji w FM.... FM to nie forma podatku, która trzeba płacić, Fm to gra, powtarzam gra, do zakupu której nikt Cię nie obliguje tzn. zmusza...Sorry ale nie można już czytać po raz setny, że za dużo kontuzji, nie strzelają, nie da się załadować gry itp. itd. Nie obraź się Maciekb, ale od 2 tygodni nic innego na tej stronie się nie pojawia, a tematy podobne są praktycznie codziennie na suflerze...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution