Liga Holenderska

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.12.2008, 16:08    Pytanie
Mam pytanie, czy jest jakiś plik lub coś innego, który by sprawił, że grając w Holandii w meczu pucharowym z zespołem półzawodowym na wyjeździe lub w meczu ligi juniorskiej lub rezerw była nazwa stadionu i miasta rywala, a nie jak dotychczas "nieznany". Kluby półzawodowe nie mają ani miast ani nazw stadionów, jak również barw klubowych. Wiem, że to można zrobić poprzez edytora, lecz długo się z tym schodzi i trzeba najpierw mieć dane. Czy jest może jakiś inny sposób by to zrobić?

wilq_StalzMielca Partyzant

0
31.12.2008 16:24    #1
raczej takiego czegos nie ma a przynajmniej o czyms takim nie slyszalem. poszukaj na fileplanet jakiegos uaktualniena.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
31.12.2008 16:58    #2
Innego sposobu nie ma. Edytor to jedyne wyjście.
twitter.com/Ceyvol

Myaryhuan Partyzant

0
01.01.2009 23:12    #3
Tu pomoże tylko edytor xD
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
02.01.2009 09:51    #4
Edytor, bo dowód na to: Nikt nie będzie robił całego uaktualnienia dla jednej ligi. A bynajmniej dla jednej... Hmm... Nie wiem jak to nazwać... No powiedzmy "usterki".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.