Jak w FM 09 mieć duży % posiadania piłki?

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2009, 12:16    Pytanie
Gram Barceloną. Jak to zawsze było w Blaugranie, klub mógł popisywać się piekielną przewagą w posiadaniu piłki. w FM 08 udawała mi sie ta sztuka, ale w 09 jakoś nie idzie. Ze słabymi druzynami uda mi się ukulać 50% a jak gram z Realem, Valencią, Atletico, Sevillą to przeważnie 30% posiadania piłki... Gram takim samym ustawieniem jak Barca w rzeczywistości, bezpośrednie podania, tempo na pół suwaka, gra na czas 3/4 suwaka, nastawienie przeważnie ofensywne. Xavi - rozgrywający, Messi wolny elektron, przetrzymywanie piłki. Podania środkiem. Gdy zmienię podania na krótkie i wolne tepmo, to gra zupełnie się nie klei a asystent twierdzi, żeby kazać rozgrywać piłke bezpośrednio. Pomóżcie.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

hidalgo4 Młody aktywista

0
12.05.2009 13:05    #20
jak juz wiesz tez gram Barca, zbytnio nie patrze w statystki, ale mam swoje wyniki, gram nieco inaczej bo oparlem gre na rozgrywajacych moze ciekawie bo 2 poczatkowo Xavi i Iniesta(magia) poznej przyszedl kroos niezly i paru co ciekawe rosjan(znow przeladowani sa) co niezmienia faktu ze z realem mam po 5 sezonach chyba ze 3 porazki a spotkan ogolem dosc sporo... spr jak sie ma moje ustawienie do posiadani pily itp gram 4 1 3 2 (3 to sr pomocnicy techniczni)

BartekRS Partyzant

0
13.05.2009 15:11    #21
Stawiałbym, że jeżeli grasz Barceloną, możesz próbować połączyć krótkie podania i szybkie tempo. Resztę zawsze da się dostosować pod zespół, nie zgadzam się z receptą, że do tej taktyki musisz koniecznie grać wąsko czy szeroko itd...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.05.2009 o godz. 15:15

ener Partyzant

0
13.05.2009 20:00    #22
Tak po prawdzie posiadanie jest istotne ale twój zespół ma konstruować akcje oddawać strzały na bramkę przeciwnika czasami nie przejmuj się posiadaniem piłki bo to jest złudne drużyny grające defensywnie wymieniają dużo podań na swojej połowie boiska gra generuje to jako posiadanie piłki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.