Oszust-piłkarz

Taher Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2010, 11:43    Pytanie
Mam u siebie takiego piłkarza w starszym wieku.Nie wiem czy po tym tekście o pilarzu ,ale chcę go zatrzymać do końca świata i jeden dzień dłużej.Mimo 37 lat atrybuty fizyczne ciągle ma dobre.Szybkośc 8 i to najsłabsza wartosć.chociaż jest środkowym pomocnikiem.Jest kapitanem,zawsze jak gra to wygrywamy,dużo asystuje,świetne atrybuty psychiczne i techniczne też ciągle nawet za duże jak na polską lige.Pomyślałem że podpisze z nim kontrakt tak gdzies do 40.Problem w tym ,że bierze za podpis 500tys a pewnie i tak pewnie zakonczy kariere za poł sezonu.Chyba jak ma kontrakt to go zobowiazuje?Bo o ile dobrze pamietam to w porzednich fm-ach szedl na emeryture chociaż mialby kontrakt jeszcze 5 lat ważny

A i jeszcze jedno pytanie.Jak mozna miec piłkarza/trenera?Bojak ogłasza emeryture to moznam zaproponowac żeby został piłarzem albo trenerem

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
30.01.2010 11:48    #1
Jak piłkarz ma koło 29lat wzwyż to w interakcji dajesz mu, że będzie świetnym menedżerem.trenerem/scoutem.
Jak już ma napisane że skończy karierę to jedyne co możesz zrobić to poprosić, żeby się jeszcze zastanowił.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.01.2010 12:02    #2
pierwsza rzecz - obawiam się, że na emeryturę idzie wtedy, kiedy chce, ale jeszcze nie miałem takiej sytuacji w FM '10. Jeśli dobrze pamiętam przepisy piłkarskie, kiedy jeszcze sam grałem, to karierę można zakończyć w dowolnym momencie - kontrakt zostaje rozwiązany, ale masz bana na bodajże 2 lata na podpisywanie kontraktu z innymi klubami

co do trenera/piłkarza - musisz co jakis czas sprawdzać, czy w informacjach o piłkarzu, obok atrybutów pojawi się karta "atrybuty trenerskie". Wtedy można będzie zaproponowac kontrakt piłkarz/trener. Jeśli się to nie pojawiło, a piłkarz kończy karierę, to oznacza, że chce rozpocząć karierę trenera po odejściu od zawodu piłkarza, albo w ogóle trenerem być nie chce :)

jeszcze jedna mała podpowiedź - nie zwracaj uwagi na atrybuty trenerskie zaraz po tym, kiedy pojawią się u danego zawodnika - na początku często są słabe, ale potem szybko rosną. Kumpel w FM 09 ściągnął do Liverpoolu Sheringhama, właśnie zeby został trenerem. Jak pojawiły mu się atrybuty - zwolnił go, bo były bardzo słabe. Pół roku później Teddy był asystentem w Milanie, czy Juve :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.