za silna liga, za słaby skład

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2010, 23:01    Pytanie
awansowałem w 3 lata z 4 ligi do Serie A i skład mam delikatnie mowiac maksymalnie na Serie B. Samo wygranie Serie B to był jakis cud, bo kurs na mój zespól wynosil 5001.00 ....

generalnie myslalem ze powalcze w Serie A urywając 1 punkt jakims sredniakom, a tutaj minęło 9 kolejek i zdobyłem cale 6 pkt, plasujac sie na 18 miejscu. 2 wygrane z zespołami bedacymi akutalnie na 19 i 20 miejscu. Co najgorsze wszystkie pozostałe porazki do zera, prawie zawsze oddaje 0 celnych strzałów na bramke. W poprzednich ligach grałem 4-3-3 z jednym DP , teraz zmieniłem na 4-1-2-1-2 zeby nie było tak ofensywnie, a mimo to jest lipa po całosci. Nastawienie def. obrońcy i DP bronia, reszta ma 'coś' robić, ale nei ma o tym mowy o ile nie gramy dwoma ostatnimi zespołami. nie wiem, jakaś porada jak sie spokojnie utrzymać ? spadku do Serie B niechciałbym zaliczyc, tym bardziej ze rok temu wygrałem tę lige dośc szczesliwie.

pierdutka Przodownik pracy

0
11.05.2010 20:46    #20
Gra potrafi być też chamska. Wszyscy moi bramkarze w klubie mają kontuzję i gram Bonuccim na bramce od 3 spotkań. Zawszę tracę gole w 90.
Wliczam w to nawet ludzi z Primavery, skutek młodzieżowych ME, tak to jest jak średnia wieku zespołu to 20 lat.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 11.05.2010 o godz. 20:49

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.05.2010 13:02    #21
[quote=frish]Patch 10.3 mi pomogl w takim awansie, bo grajac wczesniej na 10.2 kiedy doszedlem do Serie B (takze po 2 sezonach) to faktycznie ledwo nad strefa spadkowa sie trzymałem, na 10.3 gra jest jakas prostsza.
[/quote]

Może i tak jest, mi trudno wyrokować, bo nigdy w zasadzie żadnych patchy nie ściągam i gram na 10.0 Jeśli w takim razie osiągnąłeś to 'czystą grą', to gratulacje. Ja w połowie trzeciego sezonu Hellas Verona błąkam się gdzieś w okolicach 10 miejsca, co i tak poczytuję za sukces. Zresztą osobiście jakiejś wielkiej kariery to w FMie nigdy nie zrobiłem (patrz profil) i jest dla mnie osiągnięciem wręcz kosmicznym, jak klubem z Polski można wygrać Ligę Mistrzów=)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w AV (notabene jeden z moich ulubionych klubów). Fajny skład tam zebrali - Agbonlahor, Young, Milner,Downing czy Delfueneso to czołówka angielskich piłkarzy. Good luck
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution