Bug transferowy

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2010, 19:32    Pytanie
Nie wiem jak to rozgryźć więc zwracam się do Was Panowie i Panie! Otóż grając sobie GKS-em Katowice znalazłem wybornego napastnika z CSKA Moskwa - Dymitra Bażenowa, który to uraczył mnie nawet bramką w Lidze Mistrzów. Chcąc skarcić CSKA za remis w ostatnich minutach meczu postanowiłem kupić młodziana. Po zaakceptowaniu kwoty przystąpiłem do zaoferowaniu kontraktu w okolicach 30 tysięcy € miesięcznie, na który Dymitr ochoczo się zgodził - świetnie! - pomyślałem. Po zaakceptowaniu transferu, ze spokojem oczekiwałem na dzień inaugurujący okno transferowe - 1. stycznia 2015 roku. Aż tu nagle dzień przed meczem z Legią Warszawa wyskakuje mi wiadomość, że CSKA odrzuca moją ofertę! I tu moje zapytanie, o co chodzi w tej sprawie? Bug nieodwołalny czy co? Inne transfery załatwiane przed czasem nie sprawiały problemów, zresztą FMa 10 mam od początku jego kariery na naszym rynku i ani razu takie coś nie miało miejsca.

Zapomniałem dopisać najważniejszego - otóż najgorsze jest to, że pieniądze zostały pobrane z budżetu transferowego! Jeśli miałbym na 0 to nie robiłbym z tego problemu, no ale toż to kradzież w biały dzień!

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.07.2010, 19:34

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.07.2010 19:40    #1
Próbowałeś wziąć na ten czas urlop? Guezmir bodaj miał taki problem z tym, że kasy nie brało.
btw. Mojego Irineua Pescara kiedyś sprzedawała jak był moim zawodnikiem już, co ciekawe, odrzucił tę przyjętą ofertę :D.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.07.2010 o godz. 19:42

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kamilosz Partyzant

0
02.07.2010 20:20    #2
jestem palermo wydałem na transfery 1 mld zbierałem 6lat od 2006-2012

szfedo Przodownik pracy

0
02.07.2010 20:24    #3
Właśnie nie brałem urlopu, bo nie zasejwowałem w tym miejscu i wiesz, jakbym wczytał ostatni sejw to kolejka w plecy... Potem zreflektowałem się, że zamiast 13 mln w kasie zostało ledwo kilkaset tysięcy bo przy okazji kupiłem jeszcze OP za 5,75 mln. Trochę to irytujące, bo zbierałem na niego cały sezon, a tu pach poszło się jeb.. grzmocić te 8 milionów w kilka dni, a zawodnika jak nie mam tak nie będę miał.

Pan(sz)czur Partyzant

0
02.07.2010 23:35    #4
Zażalenia proszę składać do Urzędu Skarbowego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution