Ciagle zachwycalem sie ta gra ale juz nie moge patzrec na to co wyrabiaja zawodnicy na boisku... Chce sie czloiwiekowi pograc ale bbledy sa tak razace cze wrecz odstrasza mnie ta gra .... ost min gry w seria A awansowalem bieniaminkiem 3 klasy wyzej i aby sie utrzyamc to wystarczyl mi remis a tu ... ostatnia akcja bramkarza zamurowalo... nawet sie nie ruszyl strzal z wlasnej polowy oodali rywale pilki kozlowala kozlowala az obokGK przelecial tragedia juz nie wlacze tej gry ... Masa innych bledow w tym sezonie sie prztryafila bramkarz lapal pilke i pakwoal ja do wlasnej bramki pieknym wykopem . Obroncy w tej grzr to muly!! albo zamuruje ich albo bledy jak w podworkowej pilce podanie prostopadla bramkarz 2 kroki do pilki ale nie... nie ruszy si zawodnik wbiega i strzela ..
Tragedia jedynie czego brakuje to silnika gry dajce kropki na nowo i bardziej dopracowane niz jakies go*** na ktore nie mozna patzrec z masa bledow
Tragedia jedynie czego brakuje to silnika gry dajce kropki na nowo i bardziej dopracowane niz jakies go*** na ktore nie mozna patzrec z masa bledow
Najnowsze posty