Reputacja menedżera

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2011, 15:18    Pytanie
Witam.
Gram Legią już trzeci sezon, wygrałem ligę dwa razy i zapowiada się że wygram ją po raz trzeci, w zeszłym sezonie awansowałem do fazy grupowej LM ale nie poszło za dobrze zająłem 3 miejsce, awansowałem dzięki temu do LE i tam dotarłem do ćwierćfinału!! Wygrałem też dwa razy superpuchar Polski. W grze mam reputację kontynentalną. W obecnym sezonie wyszedłem z grupy LM i trafiłem na Barcę ale mecze jeszcze przede mną.
I dotarłem do setna sprawy, doszedłem do wniosku żeby spróbować przejąć inny klub i okazuje się że to nie jest takie łatwe. Większość klubów wyśmiewa moją kandydaturę :) Próbowałem w rożnych i tych z czołówki jak Juve czy Chelsea i takich gorszych jak Newcastle, Hertha Auxerre. O co chodzi ?? w FM2010 jak grałem Wisłą i miałem podobne wyniki jak tu z Legia to Juventus zaproponował mi pracę a w nowym FM jestem nikim z reputacja kontynentalną ??
Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest bo nie kumam...

Slayer Warszawa Partyzant

0
07.01.2011 12:21    #10
[quote=serotonin]yh no to chyba jak gram takim nędznym klubem i potrafię dojść do Ćwierćfinału LE to o czymś świadczy :/

Dziwne to jest dla mnie w FM10 było o wiele lepiej tutaj to można co najwyżej przejąć klub z Championship beznadzieja jednym słowy !!!!!!!!

I co najlepsze mam reputacje kontynentalną a przegrywam o prace z szarakami co pierwszy raz klub jaki kolwiek prowadzą !!![/quote]

Nędzny klub?
Legia to DUMA POLSKI!

Slayer Warszawa Partyzant

0
07.01.2011 12:22    #11
[quote=serotonin]Falcon co to za przyjemność z dobrego do dobrego :) To po co gra mi dała reputację światową jak jest ona gówno warta w grze ??? i nie oszukujmy się że Newcastle, West Ham czy hertha są dobrymi klubami :) Straszne przeciętniaki ligi angielskiej czy niemieckiej [/quote]
Newcastle przeciętniak?
W tym sezonie spisuję się rewelacyjnie, obejrzyj tabele, dużo kasy na transfery, duża publiczność na każdym meczu, bardzo dobra młodzież, co ty chcesz jeszcze do szczęścia?

serotonin Partyzant

0
07.01.2011 12:44    #12
Slayer Warszawa kiedy ostatni raz Newcastle zdobyło jakiś puchar ?? tak jakoś 40 lat temu :P Obecnie to są przeciętniaki PL

Jak to DUMA POLSKI to dlaczego nie moge zmienić klubu ??

serotonin Partyzant

0
07.01.2011 19:33    #13
Gra coraz bardziej mnie zaskakuje !!!! Czwarty sezon w Legii i wygrałem ligę po raz czwarty, wreszcie zdobyłem Puchar Polski i po kombinacjach aby zobaczyć czy coś mi to da, wygrałem Lige Europejską ( System save/load) tylko i wyłącznie dla sprawdzenia czy coś sie zmieni :) i zgadnijcie !!! NADAL JESTEM BEZNADZIEJNYM TRENEREM !!!!!!!!!
Na koniec sezonu Tottenham chce zwalniać trenera to wyraziłem zainteresowanie, parę dni po tym jak wygram LE i co mi sie pojawiło ?? Prezes klubu wyśmiał mnie że klub tak jeszcze nisko nie upadł żeby zatrudniać takiego managera jak ja!!!!!!!!!!!

Ktoś mi wreszcie wyjaśni o co KUR CHODZI ?? CO MAM ZROBIĆ ABY INNE KLUBY MNIE CHCIAŁY ????!!!!!!!! Co mam wygrać albo może łapówki mam jakieś dać ??

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.01.2011 o godz. 19:34

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.01.2011 19:43    #14
Możesz sobie wygrać 20 razy mistrzostwo Polski. Przecież to logiczne. Jeśli wybierzesz średni klub i w gronie dużo mocniejszych sobie poradzisz to wtedy dopiero Cię docenią. A LE nie bez powodu jest nazywana ligą dla za słabych na LM.
To nawet we FIFIE było. Brałeś Sporting Lizbona i pokonywałeś wszystkich w kraju po 5-0. Nawet Porto to nikt lepszy cię i tak nie chciał. Wygrywałeś wszystko Murcią z Realem i Barcą w pucharach i awansowałeś do Primera Division i wszystkie czołowe kluby cię chciały. Trzeba się wykazać w trudnych warunkach. To tak jakby najlepszym napastnikiem był ten co strzeli najwięcej goli w Europie. Liczy się takze współczynnik ligi, czyli krótko mówiąc poziom jej trudności. Jeżeli FM cie przerasta i nie potrafisz tego pojąć to w niego nie graj i tyle.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.01.2011 o godz. 19:46

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

serotonin Partyzant

0
07.01.2011 19:56    #15
Tylko jakim cudem w FM10 jak grałem Wisłą po gorszych wynikach jak tu w Legii zatrudnił mnie Juventus ?? To widz ę że w grze w galerii sław mogę być na pierwszym miejscu a Stoke mnie nie zatrudni bo wszystkie trofea wygrałem w Legią interesujące
Hmm a jak w LE wygrywam z Tottenhamem, City, Bayernem i Juventusem takimi beznadziejnymi klubami Europy to się nie liczy?? zapomniałem że liczące się kluby to Avia Świdnik i Stoke wraz z Blackpool

kaka222 Partyzant

0
07.01.2011 19:59    #16
Przecież tak jest też w realnym świecie. Popatrz na Petrescu. Wygrał z Unireą ligę Rumuńską, grał (z całkiem niezłym jak na warunki klubu wynikiem) w LM i dostał propozycje z drugiej ligi Rosyjskiej. Ciężko się przebić do najlepszych lig świata. Są one dośc pozamykane i korzystają cały czas(prawie) z tych samych szkoleniowców. Jak juz dostaniesz pracę w którymś z njalepszych klubów to potem nawet po paru wpadkach masz wiele możliwości. tak już jest i nie zmienimy tego. Aczkolwiek zgadzam się z toba, że to trochę zniechęca do dalszej gry.

serotonin Partyzant

0
07.01.2011 20:09    #17
Reali realiami ale pamiętajmy że to jest gra !! Od Fm nie wymagam 100% realizmu jakaś przyjemność z gry też powinna być a nie bezsens !! Jeżlei ktoś wymaga od gry 100% realizmu to mu współczuje !!! Ale już mi się nie chce na ten temat pisać Już się wypowiedziałem że to jest GŁUPOTA i będę się tego trzymał

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution