Morale zawodników

grzelu_sdz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2011, 20:05    Pytanie
Witam dlaczego moim zawodnikom nawet po przegranym meczu towarzyskim spadają morale nawet jak w rozmowie po meczu daje ze to tylko sparing ,wynik nie ważny przy tak niskich moralach w następnym meczu mogę grać z najsłabszą drużyną świata to i tak przegram bo moi zawodnicy niby grają a wygląda jakby nie grali.Co zrobić żeby podnieś morale zawodników.Może ja coś robię źle już sam nie wiem o co chodzi ??? Z góry dzięki za odpowiedzi

ksgdamian Partyzant

0
10.01.2011 20:59    #1
Musisz wygrywać nawet sparing

Mogadiszu Partyzant

0
10.01.2011 21:42    #2
Możesz też pogadać z każdym z zawodników z osobna i liczyć, ze się nie obrażą na cos. Niektórych nawet pochwalić nie mozna więc trzeba uważac:)

grzelu_sdz Partyzant

0
10.01.2011 21:49    #3
czyli najlepszym rozwiązaniem jest ciągłe wygrywanie przecież to jest nie możliwe strasznie trudny ten manager jak dla mnie, gram wisla czyli nie gram słabą drużyną a mimo wszytko zdarza mi się przegrywać z słabszymi rywalami

machaj88 Młody aktywista

0
11.01.2011 10:08    #4
[quote=grzelu_sdz]czyli najlepszym rozwiązaniem jest ciągłe wygrywanie przecież to jest nie możliwe strasznie trudny ten manager jak dla mnie, gram wisla czyli nie gram słabą drużyną a mimo wszytko zdarza mi się przegrywać z słabszymi rywalami [/quote] A Juve i The Citzens przegrali z jakimś tam Lechem, "Rudnevs? Is this for eat? o_O" , Barca przegrała 1 mecz w tym sezonie, z beniaminkiem. Życie.
W przypadku sparingów rozmowy nie odgrywają większej roli bo to tylko sparingi, ważne by nie denerwować piłkarzy i nie kazać im grać pod presją wyniku mówiąc, że oczekujesz wygranej itd. Można wybierać słabych sparingpartnerów, by wygrywać te mecze i z wysokim morale podejść do meczów ligowych. Lub zastosować taki schemat sparingpartnerów:
bardzo słaby, słaby,równy, lepszy, bardzo dobry i na koniec bardzo słaby. Takie rozwiązanie powoduje że w pierwszym i drugim meczu chodzi o rozbieganie, ogranie się itd. w 3 kolejnych takie sprawdzenie jak zespół rzeczywiście sobie radzi z groźnym rywalem i w ostatnim "niech se postrzelają". Zwykle staram się planować nie więcej jak 6 sparingów w krótkich odstępach czasu, jedynie przed ostatnim daję piłkarzom 2 dni więcej na odpoczynek. Wysokie premie za zwycięstwo w rozgrywkach bardzo podnosi morale zespołu.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 11.01.2011 o godz. 10:11

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.