Koniec dobrej gry po wczytaniu?

matifootball95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2011, 21:02    Pytanie
Witam, mam taki problem, otóż sytuacja zdarza się co nową karierę - zaczynam nową ponieważ...

Gram na patchu 11.1.0(FM 11), Włączam grę, wybieram ligi itp. zdecydowałem się na Hibernian ze Szkocji, pierwszego dnia(okolo godziny 18 zaczynam rozgrywkę) gram, gram po 7 nieźle rozegranych sparingach, zaczęła się liga, zagrałem 5 meczy, pierwszy 2:0 do tyłu, potem 3 wygrane i remisik, więc jest ok, jak na Hibernian, wylaczam gre, nastepnego dnia wczytuje ta gre i co? pierwszy mecz wygrany 1:0, drugi 2:0 do tyłu, trzeci 3:0 w tyłek, akcji mi nic nie wykorzystują, chociaż strzały/celne mamy po równo, ja i moj przeciwnik, czasem on troszke przewaza czasem ja, dlatego zrobilem 3-4 razy save/load(nigdy tego nie robilem podczas wczesniejszych gier) i ciągle to samo, wyniki sa rozne, 2:0, 1:0, 3:1, czasem remis wpadnie po farcie. Nie wiem co się dzieje, po wczytaniu rozgrywki nic mi nie wychodzi, nie oczekuję serii wygranych hibernianem w pierwszym sezonie, ale 8 miejsce takim zespolem to bardzo slabo, na koniec sezonu miałbym pewnie cos kolo 7-10, a mialem zamiar awansowac do LE lub poprobowac awansowac.. mozecie mi cos poradzic? moze zmienic patcha? nie mam pojęcia, prosze o wasze porady..
Sokół Ostróda :D

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
20.01.2011 22:08    #10
@SiewcaZla
Może zmęczenie? Też tak raz miałem po długim i ciężkim sezonie. Rok później zagrałem więcej sparingów i problem się nie pojawił. Ewentualnie znudzenie jednostajnymi rozmowami motywacyjnymi. Ciężko powiedzieć, powodów może być wiele.

@matifootball95
Ciężko powiedzieć kiedy grajkowie się odnajdą w nowym silniku. Może wcale. :) Cytując Brudiego:

[quote]ta zdarza sie ze po wlaczeniu gry masz zupelnie inne wyniki
mozna rozegrac 3 sezony na tym samym wlaczeniu
i uzyskac te same punkty
by po ponownym uruchomieniu 2 z zupelnie innymi wybkami[/quote]

Jeśli kompletnie i seryjnie nie idzie, to masz dwa wyjścia - bawić się taktyką lub zrestartować grę. :)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

matifootball95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
22.01.2011 22:00    #11
Pomstiborius dzięki, właśnie kończe pierwszy sezon litewskim Ekranasem(zostało jeszcze 5-6 kolejek, mam na razie fotel lidera, oby zostało tak do konca, w lidze mistrzow odpadlem z kopenhaga 1:0 dwumecz, potem z benfica 2:1 w dwumeczu w 4 rundzie kwal. do LE, jeszcze raz dzięki :)
Sokół Ostróda :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.