Witam,
mam problem z wypozyczaniem. Nie moge wypozyczyc nawet zawodnikow znajdujacych sie na "liscie do wypozyczenia".
Kiedy klikam "zloz oferte" moge zlozyc zapytanie, oferte transferu, testow ale opcja wypozyczenia (a takze wspolwlasnosci) jest nieaktywna. :/
Czy ktos ma pomysl o co moze chodzic?
Gram w 3lidze polskiej(czyli na dodatku-baza podstawowa z wszystkim latkami).
Nie wiem, moze sa jakies uwarunkowania ze nie mozna prowadzic tego typu negocjacji poza okienkiem czy cos... A moze to znaczy ze kluby nie chca wypozycazc zawodnika do tak niskiej ligi? Naprawde ciezko mi to rozkminic.
Przy okazji zadam zapewne dobrze znane wszystkim pytanie
- jesli wybralem tylko 3ligi polskie i zadnej innej jako grywalna czy podglad to beda w przyszlosci pojawiac telenty i zawodnicy w wystarczajacej ilosci? Wybralem srednia albo duza baze(gre zaczynalem w kwietniu) plus naprawde dluga liste zawodnikow z kraju, regionu czy najwyzszej ligi (krajow europy). Czy nie bedzie tak ze gdy rozgrywka sie juz rozkreci ci zawodnicy odejda na emeryture a w ich miejsce nie pojawi sie rownie duzo nowych i bedize problem?
Pytam bo przez ostatnie miesiace mialem bardzo malo czasu i mam rozegrana ledwo jedna runde(wiec jak cos zmieniac to teraz)
. Do tego przez kilka ostatnich lat mialem przerwe od FM/CMa
mam problem z wypozyczaniem. Nie moge wypozyczyc nawet zawodnikow znajdujacych sie na "liscie do wypozyczenia".
Kiedy klikam "zloz oferte" moge zlozyc zapytanie, oferte transferu, testow ale opcja wypozyczenia (a takze wspolwlasnosci) jest nieaktywna. :/
Czy ktos ma pomysl o co moze chodzic?
Gram w 3lidze polskiej(czyli na dodatku-baza podstawowa z wszystkim latkami).
Nie wiem, moze sa jakies uwarunkowania ze nie mozna prowadzic tego typu negocjacji poza okienkiem czy cos... A moze to znaczy ze kluby nie chca wypozycazc zawodnika do tak niskiej ligi? Naprawde ciezko mi to rozkminic.
Przy okazji zadam zapewne dobrze znane wszystkim pytanie

Pytam bo przez ostatnie miesiace mialem bardzo malo czasu i mam rozegrana ledwo jedna runde(wiec jak cos zmieniac to teraz)

Najnowsze posty