Motywowanie w FM 11

Diablo5555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2011, 21:15    Pytanie
Jakie motywacje polecacie , opiszcie dokładnie np. co będzie najlepsze dla takiego słabego zespołu jak Cracovia , a co dla drużyn pokroju Barcelony.

heaieono Partyzant

0
22.09.2011 21:25    #1
Najlepsza motywacja to wygrywanie meczy ^^ chociaz trzeba uwazac zeby sobie nie odpuszczali potem : D

xxxDymaxxx Partyzant

0
22.09.2011 21:56    #2
był gdzieś poradnik o motywacjach
możesz kombinować z motywacjami i potem sprawdzać w opiniach asystenta jak one działają na piłkarzy.
Ja osobiście mam asystenta z dobrą motywacja i polegam na jego propozycjach, czasem tylko wprowadzając lekkie modyfikacje.
Ogólnie to jest tak, że grając u siebie z drużynami nie lepszymi od siebie dajesz "oczekiwanie wygranej", grając z odwiecznym rywalem "dla kibiców", na wyjeździe "możecie wygrać", "życz powodzenia" w zależności od rywala.
Więcej wymagaj od doświadczonych wyjadaczy w formie, podnoś na duchu graczy ze słabymi maralami itp.
Musisz pokombinować i sam wyczuć temat, w tym przypadku nie ma rozwiązania podanego na tacy

hQ Partyzant

0
22.09.2011 22:08    #3
Moim zdaniem absolutnie nie możemy polegać tylko na umiejętnościach asystenta. Fakt, bardzo często pomaga gdy ma wysoki wskaźnik motywowania, lecz sam potknąłem się na jego umiejętnościach. Grając Man Utd w pewnym okresie sezonu miałem kryzys, szczęśliwe wygrane z Newcastle 2-1 (92' Vidić), 1-0 ze Swansea po bramce z karnego, remis z Evertonem, porażka w pucharze z Burnley. Asystent co mecz oczekiwał wygranej. Sam w przerwie następnego meczu (do przerwy 0-0, strzały 30-2 [jak w poprzednich meczach]) postanowiłem zareagować i dałem 'teraz na luzie'. Wygrałem 3-0. Po meczu zobaczyłem reakcję zawodników i 3/4 zespołu miało 'mniej spięty'. Także nie zawsze opieranie się na umiejętnościach asystenta się opłaca.
Polska Gola

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.