Duża baza danych bez ingerowania w ustawienia "niestandardowe" daje nam ponad 30.000 piłkarzy, a ogromna baza danych dokładnie 67.000 zawodników (nie wiem, czy w to wchodzi sztab trenerski). I teraz przedstawię swój problem - przed zauważeniem tego pliku, wygenerowałem nową grę, w której oprócz wybrania "dużej bazy danych" dodatkowo wszedłem w ustawienia "niestandardowe", aby wybrać więcej piłkarzy, którzy nie są dostępni przy ustawieniu "dużej bazy danych".
Po wgraniu tego pliku, "ogromna baza danych" pokazuje się w wyborze bazy danych, lecz jak wybiorę "ogromną bazę danych" to przechodząc w ustawienia "niestandardowe" na samej górze okna, nie ma do wyboru "ogromnej bazy danych", tylko najwyżej "duża baza danych".
I stąd moje pytanie - co zrobić, jakie pliki podmienić, jakie komendy wpisać w plikach w notatniku, aby po wybraniu "niestandardowe" w oknie można było w "rozmiar bazy danych" wybrać "ogromną bazę danych".
Proszę pytać, jeżeli ktoś nie rozumie.
Po wgraniu tego pliku, "ogromna baza danych" pokazuje się w wyborze bazy danych, lecz jak wybiorę "ogromną bazę danych" to przechodząc w ustawienia "niestandardowe" na samej górze okna, nie ma do wyboru "ogromnej bazy danych", tylko najwyżej "duża baza danych".
I stąd moje pytanie - co zrobić, jakie pliki podmienić, jakie komendy wpisać w plikach w notatniku, aby po wybraniu "niestandardowe" w oknie można było w "rozmiar bazy danych" wybrać "ogromną bazę danych".
Proszę pytać, jeżeli ktoś nie rozumie.
Najnowsze posty