Przygotowanie przedmeczowe

xxxDymaxxx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.11.2011, 14:07    Pytanie
od jakiegoś czasu bawie sie 5ligowym York City i ma być to zabawa na poważnie, cel minimum to utrzymać sie w PL ;p

ale nie o to chodzi, co tydzień asystent mówi mi, że moi zawodnicy słabo przyswajają obecnie trenowane aspekty (mam obciążenie wysokie). Jak na początku fm bawiłem się kilkanaście spotkań chelsea to nei spotkałem sie z czymś takim...

Moze to mieć zwiazek z bazą treningową, trenerami, czy samymi zawodnikami, a może wszystko po trochu?

Spotkał sie ktoś z tym, jak na to zaradziliście?
Nie widzi mi sie dawać ciagle mega ciekiego obciazenia...

A tak swoja drogą co najczęściej trenujecie? Ja głównie poruszanie się w ataku, na początku sezonu zgranie (czasem przy mocnym przeciwniku zgranie i stałe fragmenty)

Drinkwater Partyzant

0
19.11.2011 14:32    #1
Będzie Ci to powtarzał do momentu aż twoi zawodnicy nie opanują na odpowiednim poziomie taktyk. Trochę może to potrwać, ja ostatnio zmieniłem im na bardzo wysokie i już po dwóch, albo trzech tygodniach asystent zaczął wspominać, że jest zadowolony z stanu przygotowań. Pewnie za miesiąc, dwa zawodnicy opanują całkowicie, wtedy przejdę na przeciętne, albo i niskie.

Użytkownik uznał post za pomocny

The only person standing in your way is you.

xxxDymaxxx Partyzant

0
19.11.2011 15:20    #2
ok dzieki
a tak swoją drogą jak to u Was wygląda z typem przygotowań?? wcześniej nie przykładałem to tego zbytniej uwagi i zawsze jechałem poruszanie się w ataku, jednak prowadziłem najczęściej europejskich średniaków. Podejżewam, ze przy tak słabej drużynie może to mieć większy wpływ...

Drinkwater Partyzant

0
19.11.2011 15:58    #3
Na poczatku, w trakcie okresu przygotowawczego wybieram zgranie się zespołu, a po dwóch, trzech kolejkach ligowych zaczynam zmieniać zależnie od tego jak prezentuje się zespół.

Nie strzelamy goli/mało strzelamy - poruszanie się w ataku
Za dużo tracimy - obrona
Za dużo tracimy po stałych fragmentach - ustawienia się w defensywnych
Nie strzelamy z stałych - wiadomo
Gdy wszystko wygląda dobrze - bez priorytetu, choć ja zwykle nie jestem zadowolony ze swoich i coś trenują.
The only person standing in your way is you.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.