Bezsensowne zachowanie gracza

Lokes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2011, 19:42    Pytanie
Pierw zawodnik podczas sezonu informuje mnie że chce odejść do większego zespołu więc obiecuje mu że będzie mógł odejść.Mając nadzieje że mu się odwidziało pod koniec sezonu oferuje mu nowy kontrakt ale nie chce wg. negociować, więc proponuje go klubą(wyłączając wstaw na listę transferową) i zaraz do m nie że chce się go pozbyć na siłę a z trzy dni burzy się że chce dalej odejść i jest zły bo go okłamałem.

techniczny Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.12.2011 08:24    #1
nie przejmuj się, takie kwiatki to norma. ja miałem ze 3 razy sytuację, kiedy grajek miał pretensje, że nie gra. obiecałem mu, że dam mu szansę. 2 kolejne mecze jeszcze przesiedział na ławie, ale potem już wstawiłem go do wyjściowego składu. po 3 meczach w pierwszej "11" (dosyć udanych zresztą) otrzymałem wiadomość, że zawodnik jest niezadowolony, bo mu obiecałem, a słowa nie dotrzymuję. w innym tego typu przypadku zawodnik też miał pretensje, że mu obiecałem a nie gra. tylko że nie grał, bo miał kontuzję. niestety do takich absurdów trzeba się chyba przyzwyczaić.
i generalnie zauważyłem, że z grajkami nie ma co zbyt czesto rozmawiać. rozmowa motywacyjna, ewentualnie gdy długo gra padakę i tyle. nie wiem czemu, ale ilekroć jakiegoś zawodnika pochwalę, on zareaguje pozytywnie, to potem od razu obniża loty. i nie to, że chwalę zaraz po tym jak dwa razy dobrze piłkę kopnie, tylko po 4-5 dobrych meczach w jego wykonaniu. ale zaraz po tym grajek siada na laurach. bez sensu. generalnie staram się ich nie chwalić, jedynie co to od razu po meczu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution