Piłkarz niezadowolony z braku dyscypliny w zespole.

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.02.2012, 00:38    Pytanie
Witam serdecznie.

Otóż przytrafiło mi się coś dziwnego. Gram Legią, jako tako mi idzie, morale w zespole bardzo wysokie, a tu nagle Ivica Vrdoliak wyskakuje do mnie z problemem, że nie podoba mu się poziom dyscypliny w zespole? Od dawien dawna nie miałem sytuacji, żeby moi piłkarze strzelili focha z powodu treści moich rozmów motywacyjnych. Nie powiem, czasem zdarzało mi się spuścić im burę po wymęczonej wygranej ze znacznie niżej notowanym rywalem, i niektórzy się obrażali, ale te czasu już dawno minęły. Ponadto, nikt w moim zespole od niepamiętnych czasów nie miał statusu 'niezadowolony', czy też 'niezadowolony'. Żeby go uspokoić powiedziałem mu, że sytuacja zmieni się w ciągu klilku najbliższych miesięcy (była to jedyna odpowiedź, która nie wywołałaby wojny z kapitanem drużyny), ale tak naprawdę to nie ma co zmieniać, bo wyniki są dobre, morale wysokie, a zawodnicy wiedzą dokładnie, czego od nich oczekuję. Więc o co mu chodzi?

leo21 Młody aktywista

0
26.02.2012 00:52    #1
A nie ma może że chce odejść do większego klubu ? U mnie często tak bywało i jeden zawodnik rozpieprzał całą atmosferę ;/

Valdi91 Młody aktywista

0
26.02.2012 00:59    #2
Sprawdzałem, nie ma. W samopoczuciu ma 'Odpowiada mu gra w klubie'. Co ciekawe, w 'Obietnice managera' nie ma nic.

jimiH1967 Młody aktywista

0
26.02.2012 01:38    #3
Miałem coś podobnego. A przypadkiem nie zapomniałeś kogoś ukarać po czerwonej kartce? Gdy np po czerwieni karzesz chłopaków tygodniówką lub dajesz ostrzeżenie i wtedy gdy jednego pozostawisz bez jakiejkolwiek kary to któryś z zawodników może mieć coś takiego.

Valdi91 Młody aktywista

0
26.02.2012 01:51    #4
Nie, nie zapomniałem. Zawsze ich karam za czerwone kartki, natomiast kiedy prezentują słabszą formę ucinam sobie z nimi pogawędkę na ten temat.

ansh Partyzant

0
26.02.2012 10:44    #5
Miałem dokładnie to samo w moim zespole. Nie wiedziałem o co mu chodzi, bo zawsze karałem zawodników za czerwone kartki/słabsze występy, a do tego cały mój sztab szkoleniowy ma poziom dyscypliny na 13 lub więcej. Powiedziałem mu, że się tym zajmę i już nie marudził, mimo że kompletnie niczego nie zmieniłem. Stąd mój wniosek, że to raczej jakiś mały buraczek gry.

Użytkownik uznał post za pomocny

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.02.2012 12:47    #6
Dajcie sobie spokój. Często jest tak, że narzekają na brak dyscypliny, obiecujesz, ze to się zmieni i tyle. To narzekanie praktycznie niczym nie skutkuje. Chyba w kazdej mojej karierze ktoś narzekał na brak dyscypliny i nigdynie wyniknęły z tego żadne poważniejsze konsekwencje. Obiecaj poprawę i graj dalej tak, jak uważasz za stosowne. A jak sytuacja się powtórzy, to zrób to samo. To raczej nic wielkiego.

Użytkownik uznał post za pomocny

Darkness... for me is where I shine

Valdi91 Młody aktywista

0
26.02.2012 19:11    #7
Ok, dzięki za odpowiedzi. Jak widać nie ma się czym przejmować.

TheKronos Partyzant

0
28.02.2012 18:20    #8
U mnie Xavi wyskoczył z takim tekstem gdzieś w 2 sezonie, mimo że wygrywałem wszystko jak leci. To opieprzyłem Katalońca i już siedział cicho. Także jeżeli zarzucają Ci brak dyscypliny... musisz ich zdyscyplinować. Bo w końcu dyscyplina musi być zdyscyplinowania! A co!

Valdi91 Młody aktywista

0
28.02.2012 21:16    #9
W sumie to, co napisałeś jest genialne w swojej prostocie. Generalnie również nie wahałbym się opieprzyć grajka, który by mi z czymś takim wyjechał, ale pierwszy raz mi się coś takiego stało, a na dodatek to kapitan drużyny, więc bałem się, że jak będę zbyt ostry to strzeli focha, a w raz z nim być może i kilku następnych grajków, więc wolałem nie ryzykować i upewnić się tutaj :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution