Delac pozwolenie o prace.

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.03.2012, 19:26    Pytanie
Delac jak wiecie to młody utalentowany Golkiper Chelsea. Który jest wyp. do (Czeskie Budzejowice ??).
Zaczynajac gre Chelsea w tegorocznego fm. Kompletnie o nim zapomniałem, przez Courtisa ;). Jednak po sezonie wrócili obaj, moje szczescie nie trwało długo gdyż Delac nie moze dostac pozwolenia na prace i tu jest moj problem.
pytania.
1. Delac spedził 316 dni w WIELKIEJ BRYTANI z 1825 potrzebnych do obywatelstwa.. trzymac go w Klubie czy sprzedac ?..
2. obywatelstwo WIELKIEJ BRYTANI dostaje piłkaż grajac w Szkocji, Angli, Wali i Irlandi Pł. czy musi spedzic pełne 1825 dni np. w ANGLI ..

p.s. koncze juz drugi sezon i nikt go nie chce wyp. nawet nie chce pojsc do klubu partnerskiego Vitesse. ;)

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 22:55    #10
;p dziwna polityka ...;p sprzedac Ramiego za Rossa ja nawet w takiej formie ramiego napewno bym mu nie robil miejsca dla rossa ;p jesli miejsce to dla Cesca, Bastiana, Xaviego, Sahina ... :)

a co powiesz na temat lewej ? ;> (Berth, VanAh)
osobiscie wyciagnołem na te pozycje newgena z ST.Gallen za grosze oceniaja mi go na 4 gwiazdki ... duzo mam fajnych newgenow na 3 i pół albo i 4 gwiazdki :)

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
12.03.2012 23:05    #11
Jak wyzwanie to wyzwanie. Żadna frajda z najmocniejszymi piłkarzami drugi raz bić się o to samo. Zwłaszcza, że Ross wygląda przyzwoicie( screen w załączniku).

Dwa sezony na lewej grał Cole, ale nie przedłużyłem z nim kontraktu. Od tamtego momentu na zmianę grają Jetro Willems z PSV i Taleb Tuatkha z Maccabi Hajfa . Bertrand nic się nie rozwijał u mnie.

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 23:16    #12
dwóch innych graczy u mnie i u ciebie ;o ... (screen w załaczniku)
wygrana z totenhamem i 50 mecz bez porazki .. jak wygram champions league to zmieniam na jakies Tramare albo cus ;p bo to zero satysfakcji chociaz .. ;) wygrac Tramare to byłby cud ! ;)

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
12.03.2012 23:21    #13
Ja równolegle prowadzę karierę Kazincbarcika. Na razie awans z drugiej ligi węgierskiej do pierwszej. Chelsea, to odskocznia jak mam chęć czasem powygrywać trochę więcej spotkań :)

No u Ciebie Barkley ma jeszcze czas na rozwój, ale rzeczywiście nie wygląda kusząco.

PabloBarca Partyzant

0
13.03.2012 09:46    #14
jesli wyslalem e maila po to by odzyskac konto @Ichimaru ... ile mam czekac ?
a jesli cos jest rozpie**** z systemem to gdzie znajde jakis kontakt z adminami ? ;>

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.