Scout - czyli po co mi on jest ?

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2012, 17:36    Pytanie
Mam pytanie odnośnie scautów, wysyłam ich załóżmy do Ameryki Płd by szukał mi tych newgeników co mają po 15, 14 lat przynajmniej tak ma ustawione by przysyłał mi raporty gości do lat 17. Idzie sobie taki dziad niby ma wszystkie kluczowe atrybuty typu zdolność adaptacji , ocena umiejętności / potencjału zawodnika i determinacje (chyba tyle było ich ) a nie przywozi mi żadnego raportu newgena jeśli w ogóle rekomenduję jakiegoś zawodnika to jest to cienka pała z atrybutami na 5 i najstarszy możliwy,a z moich obserwacji jest tam bardzo dużo zawodników typu David Luiz.

Drugi mój problem to jest ich transfer, wysyłam im propozycję transferu, i ta przepada ! Tak jakbym jej wgl nie wysłał, nigdzie nie ma powiedziane że wysłałem, odpowiedzi brak a w centrum transferowym nie ma żadnego śladu. Lub jak już chcą to proponują astronomiczne kwoty za 17 latka typu 15 mln lub więcej

Czy ja coś źle robię czy co? Bo mi się nie chce przekopywać bo mam wiele krajów amerykańskich zaznaczonych na "podgląd" a tych newgenów jest tam w ch...
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

iskopanlo Partyzant

0
02.05.2012 17:59    #1
2 Problem - Musisz chyba jeszcze kliknąć sfinalizuj transfer i zakończ.

Palimpsest Młody aktywista

0
02.05.2012 18:16    #2
A na jakim poziomie jest wiedza skauta o regionie w który go wysyłasz?
@

repus Młody aktywista

0
02.05.2012 18:25    #3
[quote="Palimpsest"]A na jakim poziomie jest wiedza skauta o regionie w który go wysyłasz?[/quote]

Zwykle nie ma zbyt dużej, dobra przyznam się, jest zerowa z powodu reputacji klubu i budżetu nie mogę sobie pozwolić płacić scautom po 15 tyś tygodniowo, lecz i tak powinien znaleźć tych paru przynajmniej a nie wracać z pustymi rękami, choć ma te kluczowe atrybuty w okolicach 15
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
02.05.2012 20:29    #4
Nie wiem, czy można uznać to za prawidłowość i faktyczną zasadę działania algorytmu gry, ale zdolniejsi scouci (wyższe CA) przysyłali mi więcej raportów niż nieuki.

Naturalnie, dochodzi jeszcze ilość odpowiednio zdolnych regenów w regionie, do którego wysyłasz współpracownika.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.05.2012 o godz. 20:30

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution