Ilośc podań (EURO Francja-Anglia)

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2012, 20:11    Pytanie
Witam. po obejrzeniu meczy patrze statystyke a Francja ma wymienionych 634 podań, przy posiadaniu piłki 60% pytam jakim cudem? W FM mam posiadanie piłki 79% a podań wymieniłem zaledwie 531 z czego 91% celnych. Zauważyłem też iż czas w FM płynie zbyt szybko podczas meczu w FM. Gdy mam ustawioną domyślna prędkość meczu to czas płynie dużo szybciej niż normalnie(mam na myśli sekundy) a zawodnicy zaś bardzo wolno poruszają się po boisku. Mam wrażenie że w FM sekundy podczas meczu płyną zbyt szybko. Czy wy też zauważyliście ten problem? Może ktos się wypowiedziec? Jeżeli się mylę niech ktos mi da screena gdzie ma posiadanie piłki 57-63% i ma 600 podań wymienionych(CELNYCH)

Aha i gram maksymalnie wąsko(zawodnicy grają blisko siebie) i tempo wolne(aby podawali do wolnego partnera) i najkrótsze z możliwych podań każdemu zawodnikowi aby ilosc podań była jak największa

Proszę o komentarze i udział w dyskusji.

Szemek Ekspert

0
11.06.2012 21:10    #1
57% + 63% = 120% taki szczegół. Nie można suwakiem ustawić tak, żeby czas w FM płynął tak jak w rzeczywistości? Co do ilości podań to nigdy się nie zastanawiałem nad tym, może w rzeczywistości jest więcej podań pomiędzy obrońcami i bramkarzem? Może Twoi zawodnicy są zbyt samolubni i nie podają tak często?

Poza tym nie możesz pisać:

[quote]patrze statystyke a Francja ma wymienionych 634 podań, przy posiadaniu piłki 60% pytam jakim cudem? W FM mam posiadanie piłki 79% a podań wymieniłem zaledwie 531 z czego 91% celnych[/quote]

To brzmi jakbyś zarzucał Francuzom oszustwo :)

Po prostu w rzeczywistości wymienia się więcej podań niż w grze.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.06.2012 o godz. 21:11

"To tylko Internet k*rwa."

kabaruto Partyzant

0
11.06.2012 21:53    #2
57-63% chodziło o takie posiadanie przez 1 drużynę. Nie o 63-37.

Pozatym wydaje mi sie ze jak ustawie suwak aby sekundy płynęły normalnie to jest gdzieś 2 od początku poziom prędkości to zawodnicy wręcz wleczą sie po boisku.

kabaruto Partyzant

0
18.06.2012 21:03    #3
Nikt więcej sie nie wypowie??

elnino Partyzant

0
19.06.2012 10:11    #4
nie wiele da się z tym zrobić, jeżeli bramkarz idzie po piłkę dwie meczowe minuty prawie za każdym razem, a sędzie dolicza maks 3-4 minuty ;) ktoś już o tym pisał, że przydali by się "chłopcy do podawania piłek". Tracisz na tym w ciągu meczu o koło 10 minut więc policz sobie ile przez ten czas można wykonać podań. Może kiedyś to poprawią.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.