Konserwacja zawodnika.

K0ras Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2012, 10:26    Pytanie
Jaki reżim treningowy stosować dla graczy powyżej 30-32 roku życia? W fm 2012 zauważyłem straszny spadek umiejętności starszych zawodników, znacznie bardziej dokuczliwy niż w poprzednich wersjach gdzie bez problemu hodowałem piłkarza 38 letniego który miał atrybuty fizyczne na poziomie 9-11.

Słyszałem o treningu "średnio + 1" ktoś może wypowiedzieć się na temat jego skuteczności?

Z takimi pytaniami zapraszam do Suflera
Szemek

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2012, 11:53

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2012 10:44    #1
Zazwyczaj u mnie 32 latkowie są wystawiani na sprzedaż, chyba że są legendami, gwiazdami klubu, lub grają ciągle na wysokim poziomie, i ich atrybuty jeszcze drastycznie nie spadają. Nigdy nie stosowałem jakiś specjalistycznych reżimów treningowych. Zawodnikom w podeszłym wieku, ustawiałem po prostu inny reżim - nazywałem go zazwyczaj 30+ i w nim skupiałem się nad treningiem siłowym i szybkościowym kosztem np taktycznego czy technicznego. Wiadomo, że starszym zawodnikom atrybuty fizyczne spadają najszybciej i zwykle najprędzej, więc skupiając się w przypadku takich piłkrzy na treningu fizycznym, można na chwile zatrzymać ten nie unikniony spadek. Kiedyś na stronie był fajny poradnik, jak utrzymywać piłkarzy w podeszłym wieku, jeśli go odszukasz, tam znajdziesz więcej informacji.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.