Witam mam kilka pytań ,ale morze zaczne od poczatku.Gram w lidze hiszpanskiej miałem swojego ulubionego sparing partnera do testowania moich kopaczy ,mianowicie klub o nazwie Baskonia.Przyszedł nowy sezon 07/08 wiec szukam "mojej" Baskoni aby przetestowac nowych zawodników i ... jakierz było moje zdziwienie gdy okazało sie że Baskonia(od nowego sezonu) stała sie drużyna U-18 klubu Athletic Blibao 0_0 ... a teraz kilka pytań :
1.Czy to że Baskonia stała sie klubem U-18 Athleticu to przypadek tzn. czy jest zdarzenie losowe (czy zaprogramowane przez twórców Fm-a)? czy morze w rzeczywistosci Baskonia została/zostanie (nic mi na ten temat nie wiadomo) klubem U-18 athleticu ??
2.Czy jako menagerowie mam wpływ na podpisywanie podobnych umów miedzy klubami ?? (jesli tak to gdzie znajde odpowiednie opcje?) Pozdrawiam i czekam na dopowiedz
1.Czy to że Baskonia stała sie klubem U-18 Athleticu to przypadek tzn. czy jest zdarzenie losowe (czy zaprogramowane przez twórców Fm-a)? czy morze w rzeczywistosci Baskonia została/zostanie (nic mi na ten temat nie wiadomo) klubem U-18 athleticu ??
2.Czy jako menagerowie mam wpływ na podpisywanie podobnych umów miedzy klubami ?? (jesli tak to gdzie znajde odpowiednie opcje?) Pozdrawiam i czekam na dopowiedz
Najnowsze posty