Witam zawsze stroniłem od newgenów, jak było ich już bardzo dużo, to usuwałem kariere i dlatego zawsze grałem tak do 8 sezonów. Teraz tak sobie myślę, że zawsze mnie drażnili przez te ich minki, dlatego ustawiłem, aby nie wyswietlało mi ich twarzy. I wreszcie sobie myślę, że chciałbym poprowadzić dłuższą rozgrywkę. Dlatego pytam jak najlepiej wyszukiwać newgenów, bez żadnych Genie Scoutów,czy są CI newgeni naprawde dobrzy na woolnym transferze czy trzeba za nich płacić? oraz jakie znaczenie ma rozbudowa szkółki piłkarskiej ? Po jakim czasię można oczekiwać dobrych wychowanków, chciałbym rozpocząć karierę Anżi Machaczkala. Oraz jak prowadzić tych newgenów, lepiej ich wypożyczać, czy ogrywać w drużynach u-18 lub drużynie rezerw? I na jakich najlepiej stawiać wiek 14,15,16 czy tych starszych 18,19? I czy Ci newgeni najcześciej występują w swoich kadrach młodzieżowych? I jak to jest z tym potencjałem, new gen musi mieć od razu duży potencjał, czy może on się zwiększyć, oraz co będzie się z nim dziąło jak będzie siedział w drużynie rezerw, i mało grał? I jaki proponujecie klub na zaczęcie dłuższej kariery, z dość dobrą szkółką ?
//Edytowano 6 razy, ostatni raz 22.01.2013, 13:55
Najnowsze posty