Witam. Niech mi ktoś wytłumaczy pewien aspekt gry. Gram w 3.Bundeslidze. Chcę sprowadzić do klubu zawodnika z wolnego transferu. Oferuje mu kontrakt w ramach, jakie mam do tego wyznaczone. Nie jestem na minusie jeśli chodzi o fundusze płacowe, a nawet na dobrej pozycji, z kilkoma tysiącami w zapasie. Mogłem zaproponować coś koło 10-12tys tygodniowo, zaproponowałem mu 6tys. Zawodnik zgodził się na przedstawiane warunki, za pare dni przychodzi informacja (prawie) potwierdzająca transfer z tym że komunikat brzmi "Brak funduszu na przeprowadzenie transferu". Pytam się jakiego funduszu, jak we wszystkim się mieszczę, mając solidny zapas, a za zawodnika nie płace nic. Ekwiwalent też nie wchodzi w grę bo bohater ma 28 czy 29 lat. Linijke niżej piszę, że moje fundusze zostaną zmniejszone o 215tys, nie wiem nawet skąd się taka ilość znalazła, ale myślę, że okej, zmniejszy się fundusz, ale będę miał zawodnika w kadrze. A tu pikuś, bo czytam dalej i widzę, że mogę wnieść co najwyżej prośbę o przełożenie transferu o tydzień. Mógłby mi ktoś powiedzieć w czym tkwi błąd, na co mam patrzeć, aby być pewnym zakontraktowania zawodnika, no i może jakieś rozsądne wyjście z tej sytuacji? Jest szansa że zawodnik jednak do mnie trafi? Jeśli tak to jaka? Bardzo proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki !
Najnowsze posty