Prośba do redakcji

GI_Solider Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.09.2007, 11:16    Pytanie
Witam!

Słowem wyjaśnienia z tematu o nowych logosach do OE 2007/08 jako, że poprzedni temat zamknięty:

Cytat: "GI_Soldier - szkoda, że nie wysłałeś tego do nas, żebyśmy zamieścili" - Rem-8

Szanowny Panie Rem-8 miałem ogromną ochotę żeby tak właśnie zrobić, ale nie mogłem znaleźć żadnych adresów kontaktowych do osób z Redakcji (patrz dział Redakcja w budowie, na forum nie koniecznie wiadomo kto jest kto, zresztą jak zarejestrowałem się nic nie mogłem napisać).

Proszę podzielcie się jakimiś danymi kontaktowymi, tak aby nikt nie musiał się zastanawiać gdzie ma to umieszczać, może wtedy więcej osób będzie miało zapał coś opublikować. Przygotowując ten logopack spędziłem sporo czasu, nie ma co się zastanawiać, bo przecież nie tylko dla siebie, ale i dla innych osób które uwielbiają tą grę.
Trzeba popracować nad polityką współpracy z partnerami. Jeżeli coś przeoczyłem oczywiście przepraszam i proszę o sprostowanie.
W zakresie dodatków graficznych do FMa, nowości, udoskonaleń i update-ów jesteście naprawdę wspaniali i dzięki że jesteście.

Oczywiście, że będzie mi bardzo miło jeżeli opublikujecie to, co zrobiłem. Mile widziane są wszelkie poprawki.

Serdecznie pozdrawiam,
GI_Solider (peterlester@interia.pl)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.09.2007 09:46    #10
Jakby było gg od adminów, to chłopcy by sobie nie pożyli xD
Dziennie przynajmniej 10 wiadomości od "nieznany" xD
Ale e-mail by się przydał. Przynajmniej taki łatwo dostępny, tak żeby nie trzeba było szukać na forum ;)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
04.09.2007 11:38    #11
Jeżeli macie jakieś prośby do redakcji możecie wysłać maila także do mnie.
Mój adres to:
Postaram się przekazać kolegom wasze prośby. O ile nie będą dotyczyły "Talentów" :) . Talentami chętnie zajmę się sam :) .

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.09.2007 12:39    #12
Wujek- ale czy nie moglibyście zrobic osobnego, odpowiednio nazwanego tematu?? Wystarczy tylko zeby byl przypiety, przeciez to robota na 5 min, a uzytkownikom, ktorzy mają do Was jakąs sprawe bardzo to ulatwi wyszukanie waszych adresow.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
04.09.2007 12:54    #13
Kochani pracujemy nad tym :) .
Wiemy, że aktualnie macie utrudniony kontakt z nami. Wierzymy, że już wkrótce sytuacja ulegnie poprawie :) .

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution