Ostatnio pozyskalem z Torino W. Kwiatkowskiego za niespelna 30 mln. Ł . O tego pilkarza walczylem mi. z ManU , Realem , Chelsea , Barca Arsenalem i innymi wielkimi teamami ze starego kontynentu . Zawodnik ma najlepsze parametry ze wszystkich moich pilkarzy , ma najwiecej gwiazdek - 6 , a w raporcie skautow wyraznie bylo napiosane ,ze jest znacznie lepszy anizeli wszyscy moi obroncy , oraz ,ze powinien stac sie glownym celem transferowym itp . itd .
Natpomiast moj asystent jaks nieszczegonie widzi wnim t oco , widziali w nim wladze Realu , Man U ,Chelsea ,Barcy ,Liverpoolu , Arseanlu czy Milanu - uwaza ,ze zawodnij jest slaby i powinien znalesc sie n liscie transferowej mimo ,ze niespelna 2 mieisace wczesniej przybyl do mojego zespolu za niebotyczna sume ,a ma niespelna 20 lat .
BUG ,czy poprostu powinienem poszukac lepszego asystenta ?
Natpomiast moj asystent jaks nieszczegonie widzi wnim t oco , widziali w nim wladze Realu , Man U ,Chelsea ,Barcy ,Liverpoolu , Arseanlu czy Milanu - uwaza ,ze zawodnij jest slaby i powinien znalesc sie n liscie transferowej mimo ,ze niespelna 2 mieisace wczesniej przybyl do mojego zespolu za niebotyczna sume ,a ma niespelna 20 lat .
BUG ,czy poprostu powinienem poszukac lepszego asystenta ?
Najnowsze posty