Fatum ;)?

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.10.2007, 20:15    Pytanie
W 1 sezonie gry Juventusem ( Fm poland Upade ) Kupiłem Frycka Kanoute za 14 mln. W spraingach grał super walnął Arsenalowi 3 bramki i z innymi zespołami gram jak by miał moteorek w tyłku do czasu .... W 3 pierwszych meczach ligowych 3 napadziorów złapało kontuzje;( Został mi Kanoute i Inaqinta. Ten drugi strzelał asz miło a Kanoute się zablokował. Dopiero po lutym strzelił pierwszą brakę w lidze. Dodam że tylko z wsześniowych kontuzji wyleczył do Lutego tylko Trezeguet. a Frycek znowu się zablokował:! Myślałem że mnie trafi jaednak udało mi się zająć 4 miejsce miejsce w lidze;) Fart , bo Buffon wszystko bronił! W drugim sezonie chciałem Frycka sprzedać jednak nikt go nie chciał. Tymczasem Paolucci wrócił z wypożyczenia i zosał królem strzelców LM 2007/2008.:)! a Kanoute strzelił jedną bramkę w sezonie...Jednak Paolucci nie strzelał bramkek w LIdze i Musiałem Kupić Klaśnica który ratował mi tyłek jak leciało m.in. z interem bramka w 96 minucie:D Dodam że wygrałem Lm i Serie A.
Po opisie pytania :
1. Kupiłem na strcie 3 sezonu Cisse czy on się zablokuje jak Frycek?
2. Czy nie każdy zawodnik jest stworzony do strzelania w lidze?a w Lm?
3. Kanoute nie chce nikt kupić ;).... No COment jest teraz warty 500 tyś ojro hheeeeee. Jak go sprzedać?

pierdutka Przodownik pracy

0
06.10.2007 20:16    #1
Zapomniałem że Frycek nie miał żadnej asysty :LOL:

SyZtem Przodownik pracy

0
06.10.2007 20:20    #2
1.do wrozki z tym....
2.zalezy od formy i takich tam, ale nie ma czegos takiego ze nie jest stworzony
3.Lista transferowa, proponuj klubom jak nie zadziala to wolny transfer

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.10.2007 20:22    #3
1. Nie. To zależy od kilku czynników, może pokombinuj w indywidualnych ustawieniach.
2. Przy takich jak Paolucci umiejętnościach może to zależeć od taktyki,treningu,rozmowy motywacyjnej. Także od tego jak zawodnik spisuje się w meczach. Ukryta nota important matches.
3. Wystaw go na liste transferową --> ustaw jako niepotrzebny klubowi ---> proponuj klubom. Możesz jeszcze pare razy wprowadzić go z ławki aby inne kluby podejrzały jak gra.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.10.2007 20:24    #4
Po prostu mają słabą skuteczność wykańczania akcji,ja po zakupie Costlego który został królem strzelców w 2 pierwszych sezonach zdobył dla mnie 7 bramek podczas gdy sezon wcześniej zdobył 26 bramek.Postanowiłem go wypożyczyć do słabszego zespołu aby sobie postrzelał i przyniosło to skutek,bo w 13 meczach strzelił 6 bramek czyli prawie tyle co w przeciągu 2 poprzednich sezonach gdzie wystąpił w około 25 meczach.Myślę iż powinieneś wypożyczyć swego zawodnika aby zaczął strzelać bramki regularnie.

0
06.10.2007 20:30    #5
Jezeli chcesz sprzedać Kanoute powinieneś wystawić go kilka razy w pierwszym składzie w meczach ktore są mniej wazne a z całą pewnością jakiś klub zwroci na niego uwagę.

kecup9- Partyzant

0
06.10.2007 20:37    #6
ja tez tak czesto mam kiedys chcialem sprzedac jakiegos kolesia to siedzial caly sezon w rezerwach i mial ciagle niepotrzeby i na liscie transferowej i nikt go nie chcial

0
06.10.2007 20:43    #7
i wlasnie to jest blad trzeba dac mu sie pokazac w 1 skladzie zeby inne druzyny sie nim zainteresowaly

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.10.2007 21:24    #8
kecup9-
kolejny dzieciak neo, albo nie kolejny, tylko ten sam, a revolucja śpi...

Nie śpi, tylko zbiera logi i informacje. Jestesmy jak CBŚ, CBA i FBI w jednym :P - dop. Speed

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.