T nie zalezy od asystenta. Gram druzyna, ktora w II lidze polskiej ma juz na polmetku 20 punktow nad reszta stawki, na zadnej pozycji zaden asystent nie wykazal mi w pierwszej jedenastce zawodnika ponizej 3 gwiazdek. Mialem poczatkowo strasznie cienkiego asystenta, ktory informowal mnie tylko, ze druzyna musi byc wzmocniona, zeby zalapac sie na gorna polowke tabeli. Ciekawe, ze rownoczesnie w ekranie informacji o klubie mam non stop zapis "kandydat do awnasu". Pomyslalem, ze gosc jest tak cienki, ze nie wie co mowi. Wiec sprowadzilem do klubu asystenta z wysokim wspolczynnikiem prowadzenia zespolu, rozpoznawania potencjalu i umiejetnosci gracza. Kilka innych atrybutow tez mial wysokich, ale wedlug mnie nie byly one istotne jesli chodzi o kierowanie zespolem i ocene jego mozliwosci. Niestety po wejsciu w ekran raportu oczom mym ukazal sie znajomy tekst...ze musze wzmocnic druzyne. Mam dwie rownorzedne jedenastki, ktorymi gram wymiennie, czyli stosuje rotacje zeby sie nie przemeczali i nie plakali, ze nie graja. Wiec kwestia zaplecza tez jest na dobrym poziomie. Podsumowujac pewnie jednak BUG.
Najnowsze posty