hmm podłączę się do pytania, tyle że u mnie sytuacja wygląda lekko inaczej
mam stary sprzęt - duron 1,3 i 768 Mb ram , ale jak grałem na "piracie" - przyznaję się bez bicia, musiałem sprawdzić z jeden-dwa sezony bo jak cmrev długie i szeroki z 90% osób wytykało błędy i opisywało swoją frustrację.
Teraz gdy wyszedł patch no.2 i kilka zł pozostało w kieszeni,spontanicznie kupiłem oryginał.
Wcześniej ustawiałem z 15 lig, symulowanie meczy trwało ładne parę minut, ale sam mecz był płynny. Teraz posiadając oryginał, włączyłem sobie tylko 2 ligi polskie żeby było szybko, łatwo i przyjemnie.Zawsze grałem pasek szybkość na full i sytuacje prawie na full. No i w tym ustawieniu teraz mecz toczy się ślamazarnie - czy to zasługa patcha który wprowadza "realność" tzn. zawodnik pomyśli, przyceluje i poda (a piłka leci nie jak bomba w squashu) stąd wrażenie wolniejszego rozgrywania (bo w taktyce oczywiście jak zwykle ustawione tempo szybkie - lubię dynamiczne akcje) czy to doczytywanie z płyty (standardowy cd-rom nie jakiś archaizm x4 speed ) obarczyć można spadkiem płynności.
Częściej też wróciły "slow-motion" przy kluczowych akcjach (komputer oszukuje??)
ps. korzystając z okazji (może Fudi lub Messinhio akurat przeczytają) nie "bawiliście" się może statystykami Kowalewskiego in-minus (może obnizone CAPA)?? Bo babole jakie mi puszcza każą mi wątpić w to czy to aby jeden z bohaterów "Portugalskiej victorii"
i wierzyć że się rozegra.
Najnowsze posty