skrzynka wiadomosci

Bestian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2007, 13:29    Pytanie
Nie wiem ktory z tych debili w SIkach to wymyslil ale to chyba najbaredziej irytujaca rzecz w calej grze zaraz obok skorki.

Chodzi mi o skrzynke wiadomosci. Sprawdzalem czy da sie to zmienic.. nie da sie.. albo ja nie jestem az tak starym wyjadaczem tej serii jak mi sie wydaje..w koncu gram tylko od CM2. O co chodzi. Chodzi o debilne wiadomosci o "samopoczuciu" pilkarzy. "Heniu srakowski z Szombierek Krasnystaw w 17 lidze armenskiej niezadowolony ze zdjecia go z boiska" !!!?? i co mnie to obchodzi!!?? I takich wiadomosci w mojej skrzynce jest dziennie do 5 nawet. Do tego podzial na dwie skrzynki... teraz juz nie mam wszystkich najwazniejszych informacji z ligi i ze swojego klubu, a takze o swoich zawodnikach w jednej skrzynce tylko musze przegladac druga z wynikami... Da sie cos zrobic z tym syfem.. bo mnie juz krew zalewa.

To bylo raz. Teraz dwa. System oceny szans. Gram w drugiej lidze zrobionym przez siebie zespolem. Zakupionymi zawodnikami.. i blablba takie tam. Mam ustawione na poczatek bardzo niska reputacje i byly problemy w ogole z zatrudnieniem kogokolwiek bo klub byl lysy, ale to nie wazne :) W kazdym razie. Podano mii szanse na awans do 1 ligi jako 5000-1 :]. I teraz nie wazne jaki mecz z kim gram mam szanse na zwyciestwo jak 50-1 w najlepszym przypadku 33-1. A wygralem w sezonie 9 spotkan plus zremisowalem 11. Analiza przedmeczowa jest tak zalosna, ze juz nawet nie zawracam sobie glowy czytaniem.

Ktos mi pomorze z problemem numer 1? Mam dosc tego syfu. Od razu mowie, ze gram z wlaczonymi 171 ligami na full detalach :)

dull Młody aktywista

0
27.11.2007 16:50    #10
Brawo Bestian!!! Popieram twój styl grania i nauki w międzyczasie!!! 7 lat temu uczyłem się Prawa Rzymskiego grając w CM! Studia prawnicze skończyłem 2 lata temu, także jest to połączenie przyjemnego z pożytecznym!! Powodzenia na egzaminach i życzę mniej bzdurnych wiadomości w skrzynce!!!

Bestian Partyzant

0
28.11.2007 19:10    #11
mam nastepny nieszczesny blad o ktorym zapomnialem napisac. filtr na ekranie skladu nie chce dzialac! ustawiam np zeby pokazywal mi tylko pomocnikow i tylko srodkowych.. to pokazuje mi pomocnikow.. ale prawie wszystkich.. co dziwne.. wylaczajac usowa mi np prawych kiedy odznacze prawych, ale nie wszystkich.. zostawia jednego albo dwu, ktorzy nie maja takiej pozycji w ustawieniu... nawet na zolto koleczka...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.