Witam.Mam takie 2 pytania.Otóż wczoraj podczas włączania Fm po tym jak przeszły już te wszystkie ekrany i jak zwykle zrobił się czarny ekran to wyskoczył mi jakiś komunikat i nie wiem czego on dotyczy;/ Dzisiaj wystąpił ten sam problem.Gra niby się włącza i działa ale nie chce coś zepsuć bo nie wiem co to za komunikat.Coś tam pisało o obrazkach w folderze graphics ale nie za bardzo zrozumiałem;/ Miał ktoś może coś podobnego?
i drugie pytanie.Dlaczego w tym managerze morale zawodników stale spadają i są na poziomie w porządku lub co najwyżej dobre? Dodam że nawet po kilku wygranych meczach nic nie idą do góry a zawodnicy nie mają żadnych problemów czy coś.W 07 jak wygrałem kilka meczów pod rząd to przez miesiąc wszyscy mieli znakomite morale.Nie wiem od czego to zależy.Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam.
i drugie pytanie.Dlaczego w tym managerze morale zawodników stale spadają i są na poziomie w porządku lub co najwyżej dobre? Dodam że nawet po kilku wygranych meczach nic nie idą do góry a zawodnicy nie mają żadnych problemów czy coś.W 07 jak wygrałem kilka meczów pod rząd to przez miesiąc wszyscy mieli znakomite morale.Nie wiem od czego to zależy.Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam.
Najnowsze posty